tag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post7884191895740892286..comments2023-04-25T19:14:33.953+03:00Comments on Kasvu ihmiseksi: Dialogia aisteilleVicki Lihttp://www.blogger.com/profile/00118815870353059720noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-29412937023700374282008-02-03T23:02:00.000+02:002008-02-03T23:02:00.000+02:00Menu kuulostaa ihanalta vaikka hinta pyörryttääkin...Menu kuulostaa ihanalta vaikka hinta pyörryttääkin. <BR/>Luulisi, että tasokkaissa ravintoloissa saisi ruokansa laktoosittomana ainakin halutessaan, kun niin moni meistä on laktoosivammainen. Se oli varmaan se pannacotta, kärsimyksen aiheuttaja. <BR/>Minäkin olen oppinut pitämään laktaasikapseleita aina mukana. Yllättäin esim. Tukholmassa tasokkaassa kalaravintolassa tarjoilija ei ymmärtänyt aluksi ollenkaan, kun tilatessa pyysin annoksen laktoosittomana. Maidoton meni läpi. Mutta ehkä ne siellä vain piereskelee vapautuneesti. Niin minäkin teen.merihttps://www.blogger.com/profile/06188120608119237182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-84770886129230303812008-02-03T20:34:00.000+02:002008-02-03T20:34:00.000+02:00Lomapako= lompakkoLomapako= lompakkoVicki Lihttps://www.blogger.com/profile/00118815870353059720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-69644899707032482782008-02-03T20:33:00.000+02:002008-02-03T20:33:00.000+02:00Olivia- onpas hauska juttu, että Cawarrasta on tul...Olivia- onpas hauska juttu, että Cawarrasta on tullut "Vickin viiniä" Joimme muuten sitä itsekin eilen pizzan kanssa, mutta yhdelle seurueesta se viini oli liian makeaa. <BR/><BR/>Heippa Anonyymi, mekin tsekattiin T:n kanssa ne Sipulin kaikki kabinetit ja tuumimme, että siellä voisi pitää hyvät kekkerit. Vain se Talvipuutarhan puoli jäi katastamatta. Tosin lomapakon olisi oltava melkoisen paksu, jos aikoo piffata koko porukalle.<BR/><BR/>Katriina, nyt on pakko hakea tuota sinun viiniäsi. Mie olenkin valkkareissa ihan Sauvignon Blanc- naisia.Vicki Lihttps://www.blogger.com/profile/00118815870353059720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-85556971925201748452008-02-03T18:25:00.000+02:002008-02-03T18:25:00.000+02:00Oikeassa olet eli Sipuli on hyvä ravintola. Järjes...Oikeassa olet eli Sipuli on hyvä ravintola. Järjestin siellä väitösjuhlaillalliset eli yläkerrassa suuressa salissa. Ruoka ja miljöö olivat juuri oikeat. Se on myös kauniilla ja arvokkaalla paikalla.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-23399317665729385242008-02-03T14:06:00.000+02:002008-02-03T14:06:00.000+02:00Täällä vesi suorastaan vaahtoaa jo suussa tuota ru...Täällä vesi suorastaan vaahtoaa jo suussa tuota ruokalistaanne lukiessa!<BR/><BR/>Noista blineistä jos innostut, niin sinulta niiden paistaminen onnistuu varmaan hyvin helposti.Täytteitäkin saa sitten kotona niin paljon kuin haluaa.Paistat vaan isoja tai pieniä maun mukaan.<BR/>Me tehdään joskus sen ohjeen mukaan, joka on löytynyt tattarijauhepussin kyljestä.Hyvin ovat täyttäviä (rasvaisia), aah !<BR/><BR/>Eilen muuten nautiskeltiin taas iltapalan kanssa "Vickin viiniä" (Cawarra)Oliviahttps://www.blogger.com/profile/04087525558627397679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-4135796356152890702008-02-03T10:34:00.000+02:002008-02-03T10:34:00.000+02:00Huh, olipas siinä raporttia kerrakseen. Laktoosi-...Huh, olipas siinä raporttia kerrakseen. Laktoosi-intoleranssi on ikävä sairaus, mutta mä käytän laktoosittomia tai vähälaktoosisia tuotteita ja joudun aniharvoin turvautumaan noihin kapseleihin. Yleensä ne kulkevat kuitenkin mukana.<BR/><BR/>Heurekaan olisikin taas mukava mennä käymään vuosien tauon jälkeen. Mulle kävisi varmaan samoin, en jaksaisi enää kahlata kaikkea läpi.<BR/><BR/>Nuo sorsakuvat ovat mainioita!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5185474340011253945.post-27846702495020261192008-02-02T20:23:00.000+02:002008-02-02T20:23:00.000+02:00Kannattaa siis tehdä palveluksia ystäville, palkki...Kannattaa siis tehdä palveluksia ystäville, palkkio kuulostaa tosi mukavalta. Olen käynyt muutaman kerran gourmet- tasoisessa ravintolassa ja on tosiaan elämys saada maistaa makuja, joita ei itse pysty loihtimaan. Sinne ei tosiaankaan mennä syömään vaan nauttimaan. En ikinä unohda, kun sain vuosia sitten maistaa vuohenjuustosalaatin kanssa Jackson Estaten Sauvignon Blancia: miten se maku räjähti kitalakeen kuin olisi ottanut huumetta!<BR/><BR/>Hyviä kuvia, varsinkin kolme viimeistä ovat tosi paljon mieleeni. Hyvää viikonloppua!Virpi P.https://www.blogger.com/profile/02907705540159423566noreply@blogger.com