maanantai 6. elokuuta 2007

Reissua pukkaaSunnuntain pyöräretkellä näimme mm. kanadanhanhia. Ovat aika isoja lintuja ja kyhmyjoutsenten kanssa niillä tuntui olevan koko ajan pientä skismaa. Joutsenet antoivat hanhille kyytiä, liekö syy "rumien ankanpoikasten", joita parveili rannassa aika monta. Sellaisia ne äipät ovat, omiensa puolesta.
Pyöräretki oli pituudeltaan noin 40 km ja yllätyin siitä, että jaksoin sen ihan mukavasti.Lihakset oli toki väsyneet, mutta pahempaa kolotusta ei tullut. Olen syönyt siipan kanssa pari kuukautta Nokkos-Kalkki-Inkivääri-Vihersimpukka valmistetta, jonka kehutaan olevan "nivelten korjaussarja". Jaa-a, lomareissun jälkeen tiedän, oliko valmisteesta tosissaan hyötyä.


Nyt tulee bloggailuun kunnon tauko, sillä vuoret kutsuvat. Lähden siis käyttämään vaelluskenkiäni ja uusia tisuja vaativissa olosuhteissa ja testaan, miltäs nyt tuntuu. Paitsi, että vaeltelemme siipan kanssa, tutustumme myös vähän paremmin Innsbruckin ja Munchenin kaupunkeihin. Molemmissa on oltu aiemminkin, mutta nyt sitten vahän pitemmän aikaa.
Yritän nappailla hyviä otoksia, joita sitten laittelen tänne blogiin reissulta palattuani. Parisuhdekin tulee aina testattua reissuilla, kun väsyttää, nälättää, janottaa ja lihakset tärisee rasituksesta. Siinä otetaan naisesta ja miehestä mittaa. Pysykää te sorvin ääressä ja pitäkää blogit vireinä. Vicki Li vaikenee .Toivottavasti vain kuitenkin kolmeksi viikoksi.

Tässä kuvassa mun nykyiset 3. vaelluskengät tähyilemässä kohti uusia seikkailuja.

7 kommenttia:

Lene kirjoitti...

Mukavaa lomaa ja hyviä vaellusreittejä!

Vicki Li kirjoitti...

Kiitos! Seikkailut odottavat. Nyt on huusholli kuin petolinnun pesä,kun on mukaanotettavaa kamaa siroteltuna sinne tänne. Loma on säitten puolesta alkanut suotuisasti, toivottavasti myös jatkossa. Toivottavasti myös sinua näkyy tiheämmin täällä pääkaupunkiseuden hulinassa syksystä.

Anonyymi kirjoitti...

"olivia" sanoo....
Oikein antoisaa reissua!
Sitten vaan entistä ehompana kirjoittelemaan.
terv. siis Olivia

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa! Kiva kuulla sitten kokemuksia jostakin, mistä ei tiedä mitään. Münchenissä sentään minäkin kävin kesäkuussa ja allekirjoitan kyllä sen valinnan maailman mukavimmaksi kaupungiksi.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Terveppä terve!

Kolme viikkoa on jo mennyt =/ ja minä odotan kuulumisia teidän reissusta; ja siitä miten ne tissit pysy kyydissä...

T:toinen pienentänyt (kohta 4 vkoa)

Vicki Li kirjoitti...

Heissan "toinen pienentänyt" ! Terveiset Itävallasta ja Saksasta. Reissu on takanapäin ja pyykkivuori edessä. Toivottavasti sinun toipuminen sujuu jouhevasti.Pyrin nyt taas bloggaamaan säännöllisemmin aina muutaman päivän välein.Aluksi ainakin matkakertomuksen muodossa.