sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Syksyn kirpeys

Näkymä Hanikan lintutornista. Taustalla Soukan korkeita taloja. Syksyn värejä ei vielä näy.Heipsan. Kävimme pienellä luontoretkellä Hanikan lintutornilla. Linnut pysyivät piilossa kaislikon suojissa, mutta muutama kuvauskelpoinen sieni näkyi. Olen vielä niin aloittelija tämän kameran kanssa, että vasta tänään kokeilin yhtä kameran ominaisuutta eli pistetarkennusta... Kyllä mun nyt täytyy tosissaan alkaa lukea sitä kameran käyttöohjetta. Olen vaan niin pirun laiska opettelemaan uusia asioita. Varsinkin kaikkea tekniikkaan liittyvää. Autonkin osaan nippa nappa tankata, mitään muuta mun on turha yrittääkään. Tosin kyseessä voi olla tämä kuuluisa motivaation puutekin. Ihminen oppii melkein mitä vaan, jos on motivaatio kohallaan.Muutama sieni näkyi. Olisko tämä ukonsieni?

Vielä on kesää jäljellä ja orvokit kukkivat yöpakkasiin saakka

Retken päätteeksi kävimme tyttären kämpillä. Ripustin sinne tyttären apuna verhot keittiöön, kyllä huoneen yleisilme muuttuu verhojen ripustuksen jälkeen aika paljon. Tunnustus: Hävettävää, mutta totta - mulla ei ole ollut verhoja olohuoneessa moneen vuoteen, on vain sälekaihtimet. En ole saanut aikaiseksi hoitaa asiaa, kun se vaatisi vähän enemmän funtsaamista.

Sain viestiä, että mun sivuille ei pääse kommentoimaan. Ihmettelin asiaa, kunnes muistin sekoilleeni muutama päivä sitten, kun halusin poistaa yhden kommentin. Tulin vahingossa muuttaneeksi asetuksia. Sorry, kommentoida siis saa ihan mielellään ja poistan todellakin vain kommentit, jotka eivät oikeastaan pätkääkään liity tähän mun juttuun.

Eilen oli ruokavieraita ja kiitollisia sellaisia. Ihana laittaa ruokaa sellaisille vieraille, jotka syö kunnolla, eivätkä ole juuri aloittaneet laihdutusta. Olin kerrankin niin topakka, että yösydännä siivosin lopuksi pöydän. Sain siis aloittaa sunnuntain puhtaalta pöydältä, great!

Metsän suloisin kivi, jolla kasvoi saniaisia ja muita ihanuuksia

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terkut Pohjoisesta t. Paluumuuttajat

Vicki Li kirjoitti...

Kiitos! On sitten ilimoja pidellyt, joko on pakkasta? Täälä vielä odotellaan syksyn värirn paljastumista.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia kuvia. Alat lähennellä jo ammattilaista:) Hyvät yöt! Olet tärkeä!

Vicki Li kirjoitti...

Hyvät yöt sinne omaan pikku kämppään! Siellähän näytti jo niin viihtyisältä ja oli yllättävän siistiä :) Äippä

Lehto Seppo Karjala takaisin = Kaikki miehitetyt alueemme takaisin Suomelle korkoineen miehittäjä-Ryssältä kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Vihreetä on vielä puissa, horsmat vasta punertaa. Mutta mustikat meni jo toissa viikonloppuna. Pojat poimii nyt puolukoita ja isi opetteli puolukahyytelön teon. Näytin niille Aura Liimataisen keittokirjaa ja kerroin uskovani, että ovat lukutaitoisia jo koko poppoo. Niinhän ne miehetkin osaa, kun ryhtyvät. Poronkäristystä, pottumuussia ja puolukkahyytelöä syötiin sitten eilen. Pullaakin leipoivat sillä aikaa ko mie paiskin töitä. On se vaan kiva tulla kottiin, ko ei koko porukka oota näläkäsenä, vaan on ruoka pöyvässä valamiina.

Tytär aloittelee yo-kirjoituksia ja se esikoinenhan muutti jo viime vuonna etelän varekseski yhen turun tyttären perässä.

Johan tunnistit?

Terkut sinnekin

Vicki Li kirjoitti...

Jaa-a, on mulla eppäilykseni. Mutta en ole varma. Juotko muuten pannukahvia? (pientä kartoitusta...)

Anonyymi kirjoitti...

Sitähän mie :-)

Vicki Li kirjoitti...

Hei Suurperheellinen!Vieläkö pelaatte mahjongia?

Anonyymi kirjoitti...

Joskus ennen, ei enää viime vuosina, luvattiin kyllä lapsille opettaa joskus....
Kyllä sie jo tunnet. Laita privaattimailia, osoitteen löyvät virman sivuilta tai googlaamalla nimellä