torstai 29. marraskuuta 2007

Pikkujoulua!!

Forumin koristeet jouluksi


On ollut sutinaa koko viikko ja meno jatkuu. Huomenna on mullakin pikkujoulut heti työpäivän perään eli huomennakaan, en ehdi päivittämään. Itse asiassa huomenna tähän aikaan on jo kova meno päällä (porukan tuntien) ja viinihuppeli päässä (itseni tuntien) Pakkasin juuri pikkujoulurepun valmiiksi. Siellä on mustat housut (joustavat) musta hiukan kimalteleva venekaula-aukkoinen tunika, musta helmikoru, musta pikkulaukku, jossa roikkuu kreikkalainen metallinen helminauha (komboloi??) ja mustat tanssikengät. Olen niitä säälittäviä naisia, jotka kuvittelevat olevansa hoikemman näköisiä mustassa. Lisäksi varustuksesta löytyy yksi punaviinipullo ja pieni 1 dl taskumatti täynnä Apteekkarin konjakkia, jonka sain lahjaksi viime keväänä yhdeltä asiakkaalta. En oikeastaan tykkää konjakista yhtään, mutta joskushan se on juotava ja meidän pikkujoulussa on aluksi ulkoiluosuus, jossa saattaa tulla kylmä.

Varsinaisesta ohjelmasta en tiedä, mutta sitä epäilemättä on. Kaksi nuorta neitoa työpaikaltamme ovat järjestäneet koko homman ja taatusti yllätyksiä on luvassa. Viimeksikin juhlat olivat heidän järjestämänään tosi hauskat ja yllätykselliset. Jossain vaiheessa iltaa meillä on tapana alkaa laulamaan ja mie säestän kitaralla. Haa, saitte tietää minusta nyt uuden asian: olen soittanut kitaraa 15- vuotiaasta asti. En ole mikään virtuoosi, mutta loistava yhteislaulujen säestäjä. Kitaran soitosta on ollut paljon iloa, suomalaiset rakastavat laulamista yhdessä- varsinkin pikkupäissään. Mie joudun vähän toppuuttelemaan, jos on säestyshommia, muuten ei sormet pysy oikeissa paikoissa kaulalla. Tarkoitus olisi olla porukalla 23 saakka ja sitten jatkot kellä missäkin. Olen vähän ajatellut, että lähtisin tanssimaan Helsingin keskustaan. Tsiikaa tarkkaan, näetkö mua baanalla, jos olet huomenillalla keskustassa bailaamassa. Tosin, joskus mie hyydyn niin, etten viitti lähteä mihinkään. Sänky alkaa vetää väliin vastustamattomasti puoleensa. No, kertoilen myöhemmin, miten bailut sujuivat.


Kaikki tuntevat assan kivimiehet, mutta kuka on huomannut

tämän herran?

Kaikille kurkkijoille hauskoja pikkujouluja. Naurakaa, laulakaa, syökää ja tanssikaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa pikkujoulua -kuulostaa mukavalta. Vaatetushan on myös mitä parhain, eikös musta ole muutenkin paras väri vaatetuksessa.
Oispa meilläkin jotain kivaa, mutta kun ei ole. Niinpä huomenna ihan muulla porukalla istumme iltaa, voihan se olla vaikka pikkujoulu.

Anonyymi kirjoitti...

Vicki, musta kyllä hoikentaa, siksi mulla on musta pyöräkin. Pikkujoulu kuulostaa jo etukäteen mielenkiintoiselta ja vauhdikkaalta, toivottavasti teillä on hauska ilta!

Vicki Li kirjoitti...

Hitsi, mullakin on musta pyörä Tunturin joku juhlamalli. En kyllä muista, että olisin asiaa silloin hoikentavana ajatellut. Paitsi että pyörä kuin pyörä hoikentaa, jos sillä ajaa... Juhlat meni mainiosti ja kävin tanssimassa. Itse hain tuttuun tyyliini, sillä eihän sinne seisoskelemaan mennä, kun harvoin lähdetään. Kotona olin 1.30 ja siippa odotteli mua viskin kanssa (jonka tilasin tekstarilla bussiin noustuani)Valtakunnassa kaikki hyvin.

Olivia kirjoitti...

Hello Vicky !
.....että viskiä vielä yömyssyksi.
No, ihan oli samat hommat täällä. Jostain syystä innostuin tällä viikolla pitkästä, pitkästä aikaa tuosta viskistä. Maistelin sitä jo tiistaina, kun löytyi tuolta täysi pullo kaapissa pölyttymässä.
Eilen otinkin sitten Big Brotheria katsoessa lähes tuplaviskin.
Maistui vielä aamullakin suussa.

Voi että mulle tulee vierotusoireet taas, kun tuo BB loppuu huomenna. Olen ollut jo kolme vuotta täysin hurahtanut siihen. Taidan lähteä "riittana" ensi vuonna BB taloon.Niin, jos joku ei tiedä, Riitta on 56 v. siellä nuorten joukossa.
Totta puhuen en kyllä viihtyisi, kun en ole kuitenkaan niin sosiaalinen tyyppi mieleltäni.

Hyvää pikkujoulu aikaa kaikille lukijoille.

Vicki Li kirjoitti...

Siippa seuraa BB:tä tiiviisti ja mie kuulen häneltä tärkeimmät. Viski muuten tosiaan maistuu suussa vielä aamullakin,jos sitä illalla/yöllä naukkaa. Onneksi mie tykkään viskin mausta.