tiistai 1. tammikuuta 2008

ElämänihmeTässä hän on. Kaksi vuorokautta vanha ihmisenlapsi. Poika. Painoa oli syntyessä 3506 g ja 48 cm pituutta. Ja kunnon Beatles-tukka. Kyllä sitä on pienestä lähdetty itte kukanenkin aikoinaan.Kävimme Naistenklinikalla ihastelemassa ihmettä. Vastahan se oli, kun itse pidin tytärtä sylissäni ja totuttelin uuteen sanaan: ÄITI. Tyttären silmät loistivat, kun hän sai pitää pientä nyyttiä sylissään. Tais alkaa hormoonit hyrräämään. Hyrrätköön rauhassa vielä muutaman vuoden. Itse olin 27-vuotias, kun sain tyttären. Minulle se oli sopiva aika tulla äidiksi. Mutta jospas polvi tyttärestä paranee.
Ihanaa kattoa, kun vauva syö. Muistan, että vielä vuosia oman imetykseni jälkeen rintoihin alkoi koskea, kun näin jonkun imettävän. Muistin niin hyvin, miltä se tuntui. Enää ei koske rintoihin. Siitäkin tietää, että olen jo ikäihminen. Hyvää ämmi-ainesta. Onnea koko pienelle perheelle! Elämä muuttuu lapsen myötä paljon. Vicki -täti syhkäisee apuun, jos apua tarvitaan ja tytär tulee kans tuulena.

Muistatko, miltä vauvan jalkapohja tuntuu?

4 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Vauvat ovat ihmeellisiä! Vastasyntyneen ympärillä leijuu jokin yliluonnollinen pyhyyden ilmapiiri, jota aina ihmettelen. Sen aistii näistäkin kuvista. Suloinen vauva onkin.
Isoäitiyttä tässä odotellaan ja varmaan saadaankin vielä odottaa. Itse olin lapsettomuushoidossa jo ennen ensimmäistä ja sain hänet 26-vuotiaana, joten hieman sydän kylmänä ajattelen näitä asioita.

noeijoo kirjoitti...

Ihana vauva, sen tuoksun voi tuntea, pehmeän jalkapohjan tunnun aistia.

Itse tulin äidiksi kolmenkympin huitteilla, ennemmin en ollut ajatellut edes asiaa.

Vauvat ovat nykyään vielä ihanampia, kun omia ei enää tule.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi suloinen vauva eikä pahasti ryppyinenkään. =) Onnea kovasti kaikille osallisille!!!

kotikuusi kirjoitti...

Hei
Vasta ehdin tänne. Sydän ihan sulaa, kun pikkuista katselen. Onnea näin jälkikäteen teille kaikille.
Meidän pikkunen kastettiin juuri 30.12. Hienot nimet!
Kumina/kotikuusi