sunnuntai 27. tammikuuta 2008

KäsialaaHeippa!

Merin kanssa ollaan tässä ihmetelty sitä, että käsialoissamme on paljon samankaltaisuutta. Käsiala kertoo paljon ihmisestä, tai sitten ei. Haastan muutkin kurkkijat laittamaan oman käsialanäytteensä blogiinsa, niin saadaan ihmetellä lisää. Kiikutan ne välittömästi grafologille, että päästään selville, millaisten tyyppien kanssa tässä oikein ollaan tekemisissä... ;)Mulle tyypillisiä ovat myös pienet piirrokset tekstin ohessa

Laitapas jotain käsin kirjoittamaasi tekstiä ruutuun, niis päästään analysoimaan. Sen olen ittestäni huomannut, että ainakin mun käsialaani vaikuttaa esim. stressi, ahdistuneisuus, loma ym. elämän vaiheet.


Luentomuistiinpanoja työnohjaajien seminaarista

Kerran sain yhdeltä ystävältäni kortin monen vuoden jälkeen ja ihmettelin, kun hänen käsialansa oli muuttunut erittäin siististä ja pedantista jotenkin irralliseksi ja hajonneeksi. Seuraavan kerran tavatessamme hän kertoi käyneensä läpi suuren burn out- kriisin ja myös avioeron. Kyllä varmaan käsialassa tapahtuu muutoksia läpi elämän. Myös nämä koulussa opetettavat mallikirjaimet vaihtuvat nykyään jopa muutaman vuoden välein. Käsialasta voi miltei päätellä, millä vuosikymmenellä henkilö on käynyt kansa-/ peruskoulunsa. Mutta ei hätiä, en mie osaa niitä tulkita sen kummemmin. Käsialat on vain mielenkiintoisia.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

käsialat on kyllä kiinnostavia, niistähän kuulemma saa irti paljon, joka niitä osaa tulkita...
Minä ylitin itseni tänä aamuna, kävin ensimmäistä kertaa avannossa...kyllä oli kylymä!!
No, tuli ainakin kokeiltua, mistä sitä tietää vaikka innostuu käymään toistekkin. Sillähän pitäis olla rentouttava vaikutus, tulis tarpeen opiskelustressistä kärsivälle :)

Hyvää alkavaa työviikkoa!

T: Minävain...

Vicki Li kirjoitti...

Heippa,MV! Meidänkin lähellä olevassa lahdessa oli avanto auki ja siinä on sellainen tuulisuoja laiturin päässä. Joku pumppu siellä oli käynnissä, että pysyy avanto kunnossa. Avantouintia mie en ole vielä uskaltanut kokeilla.Mukavaa opiskeluviikkoa. Täällä on keväinen fiilis:merenlahti jäässä, aurinko paistaa ja citytalitintit laulavat tittyytänsä.

noeijoo kirjoitti...

Oih, kunpa uskaltaisikin käydä joskus avannossa, tähän mennessä toukokuun alun meressä uinti oli ihan riittävän eksoottinen kokemus.

Tuo käsiala, se on tutun oloista, koetanpa etsiä omanikin näytille.

Virpi P. kirjoitti...

Hauskan näköistä käsialaa, ja se tosiaan näyttää paljon samalta kuin Merillä. Käsiala on herkkä mielen mittari, sen minäkin olen huomannut.
Kun meillä oli paha kriisi kerran miehen kanssa, kirjoitin vihaani ja raivoani ulos. Silloin käsiala välillä hajosi, hetkittäin en pystynyt tuottamaa kädellä mitään. Samoin kävi työuupumuksen aikoihin. Eli kyllä ne tosiaan on aivot, jotka kirjoittavat.

meri kirjoitti...

On kyllä mukava lukea tuota sinun käsialaasi. Sitäpaitsi teet näemmä hyviä muistiinpanoja!

Mielenkiintoista!

Anonyymi kirjoitti...

Alkoi sen verran kiinnostamaan tuo juttu käsialoista, että laitoin omankin käsialanäytteeni analysoitavaksi ;)
Harmi vaan, että vuodatus muutti sitä hiukan alkuperäisestä :(

TuuliS kirjoitti...

Heippa! Mulle ei tulis mieleenkään lähettää sulle lankaa lahjaksi, vaan jotain kivaa, josta voi kokata suuhunpantavaa.... Ilostuisit varmaan yhtä paljon kuin minä lankapaketistani!

Anonyymi kirjoitti...

Käsialasi muistuttaa hurjasti erään ystäväni käsialaa. Hän on toiminut opettajana ja oppilaanohjaajana. Hän on reipas, vastuuntuntoinen ja aikaansaava. Ja hauska. Tosi ystävä.
- Tuleeko lähelle sinua...

Vicki Li kirjoitti...

Hei MM! Olen reipas, nopea ja aikaansaava, JOS motivaatio on kohallaan, jos ei, olen patalaiska ja veltto.Vatuuntuntoinen olen hyvinkin, vastuuntunnolla saan hoidettua monet ikävätkin jutut tai ehkä sana velvollisuudentuntoinen sopii vielä paremmin.
Kyllä minua pidetään kait aika hauskana ihmisenä. On mulla hauskaa itteksenikin, näen monissa asioissa humoristisia puolia ja osaan nauraa itselleni.Se tekee velvollisuuksien painamasta elämästäni huomattavasti kepeämpää.

arleena kirjoitti...

Käsialanäytteeni analysointi meni hyvin lähelle. Koti ilman tauluja on auti ja tyhjä, taidenäyttelyissä voi myös rentoutua ja ideointi puhdistaa mieltä.

Samoin kävin lukemassa ensikertaa blogiasi ja reippaan menevältä kuulostaa ainakin nämä viimeisimmät.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistuin sitten minäkin tuohon käsialanäytejuttuun, tosin tekstaamalla ja vähän vanhemmalla tuotoksella. Se ei oo siis varta vasten tähän juttuun väännetty, vaan ihan "vapaalla kädellä" tehty.

Neuroottinen oon, tiedän sen sanomattakin =).