keskiviikko 20. helmikuuta 2008

Ikenettäret liikkeellä


Naispuolinen ienvampyyri iskee kiinni ihan piakkoin: Vicki Li ja ienhymy. Hymy on omistettu Katriinalle ja kaikille niille, joita oma hymy on nolottanut tai nolottaa yhä. Keep smiling !

Heippa kurkkijat! Olemme Katriinan kanssa todenneet olevamme hymysukulaisia. Hän laittoi rohkeasti ihanan hymykuvansa blogiinsa. Nyt tulee kauhugalleria aineistoa. Tytär tuli viimein ja otettiin noin 50 kuvaa ienhymyistämme. Kameran kanssa oli ongelmia, se ei jostain syystä suostunut oikein tarkentamaan. Ärsyttävää. Tytön nenä piti jättää pois, kun tuo kameran laajakulma vääristää sen niin leveäksi. Mun nenästä ei ole väliä.


Tytöllä on sentään aivan paikattomat hampaat, mulla suu täynnä muovia ja amalgaamia. Lisäksi meillä molemmilla on makeet vampyyrikulmahampaat. Mun hampaat osittain myös epäjärjestyksessä siksi, että mulla on ollut synnynnäinen suulakihalkio (ei huulihalkiota kuitenkaan) Toivottavasti ette näe painajaisia. Ei kun muutkin hymyilemään.


Tässä tyttären räväytys

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olette ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Hianoi hymyi! Ja sellassii luannollissii!

Mä en oikkee osannu kameral hymyil - se ei kertonu mittää hyvää vitsii eikä ollu naurettavan näkönenkää. Vaiks tilanne ittessäs varmast sitä oliki. Siäl se hymykuva ny kuiteski o. =o)

Virpi P. kirjoitti...

Vihdoinkin edes puolikas kasvo Vicki Listä! Komea hymy, pakko sanoa. Olisiko niin, että hymy on aito vasta kun ikenet näkyy, ja tämä ON aito!

Eihän tästä muuta enää puutu kuin ne ennen ja jälkeen kuvat...

Virpi P. kirjoitti...

Piti vielä ihailla sileää ihoasi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hymyt! Iloiset ilmeenne ovat valloittavia.

Minä en saa ikeniä näkyviin ainakaan yrittämällä, menee vaan posket silimiin.

Vicki Li kirjoitti...

Kiitos- kiitos Katriina! Kylläpäs tuntuu hyvältä tämä ienhymyjen vapauttaminen. Vielä 10 vuotta sitten en olisi ikikuunakullanvalkeana kehannut lähteä tämmöseen. Ihana ikä, kun on vapauttanut turhista paineista. Toivottavasti mni muukin Minzin lisäksi innostuu ottaan hymyjä blogiinsa, näistä tulee iloinen fiilis. Eläköön ikenet!!

TuuliS kirjoitti...

Aikalailla samanlaiset hymyt teillä! Kivat molemmat!
Juu, oli mielessä että olis voitu tavata Hesassa, mutta en olisi saanut kahta tapaamista sopimaan aikatauluun, sorry! Ensi kerralla sitten aivan varmasti, jooko?

meri kirjoitti...

Tarttuvat hymyt, täällä on omakin naama hymyssä. Ja kauniit, en käsitä, mitä vikaa siinä on, että ikenet näkyvät, niinkuin jo Katriinallekin sanoin. Joku kateellinen tietysti lapsena kiusannut ja siitä on jäänyt uskomus, että ikenet ei sais näkyä...

Olivia kirjoitti...

Itseironia ja ylipäätään omille mokille nauraminen on tosiaan harvojen taito.
YOU MADE MY DAY Vicky Li !

Vicki Li kirjoitti...

Tuulis-yritetään ensi kerralla. Aikataulut on väliin tosi kireitä reissussa ollessa, that`s life.
Einojoo- meikäläiselle taas ikenet loistaa väkisin hymyillessä. Jos en anna sen tapahtua, olen kahta kauheamman näköinen "tekopyhä" niinkuin Katriina sanoi. Tämä ienhymy kulkee geeneissä ja kasvojen luustossa??!!!
Mutta kuten sanottu, olen tämänkin asian kanssa jo sinut elämässäni, niinkuin näemmä tytärkin. Pääasia, että hymyilyn/ naurun aiheita ei elämässä puutu.
Olivia- onpas tämä ilahduttaminen helppoa. Mitähän keksis seuraavaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Näin jo Katriinan hymyn tänään ja pakko on hymyillä, kun sun ja tyttäresi hymyjä katselee. Eivät ikenet naista pahenna (uusi suom. sananlasku)!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä? Mulla on lievästi sama ongelma, yläikenet näkyy hymyillessä.

Näytän aina ihan hevoselta mm. kun nauran ton ienjutun takia mut en tienny et se oikeesti on joku vika O.O