tiistai 8. huhtikuuta 2008

Meemi


1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi? Jahas, laskurin mukaan tämä juttu on 118. tekstini.


2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin? Pääsin kauan toivomaani rintojen pienennysleikkaukseen 22.5.2007 ja siinä 6 viikon sairauslomani aikana oli aikaa "roikkua netissä" . Siihen mennessä ei edes juuri kiinnostanutkaan. Kirjoitin kommentteja suomi 24 plastiikkakirurgian palstalle ja leikkauksen jälkeen innostuin jatkamaan kommentteja/kyselyitäni muille kohtalotovereille. Ihastutti kovasti se vertaistuen määrä. Kun olin muutaman päivän kirjoitellut sinne keskustelupalstalle, siippa kehotti perustamaan asian tiimoilta blogin ja auttoi tämän alkuun polkaisemisessa. Aluksi kirjoitin lähes päivittäin ja ihastuin kovasti, kun aloin saada kommentteja ihan tuiki tuntemattomilta ihmisiltä. Olin ihan kyllästynyt valokuvaamiseenkin , mutta tuli siihenkin uusi motivaatio uuden digikameran ja bloggailun myötä. En muista , miten päädyin Katriinan sivuille. Katriinan upeat kuvat nappasivat mukaansa. Aloin itte kommentoida muutamalle blogille ja sitä myötä piiri laajeni. Hups, kesän lopussa huomasin, että mulla on uusi harrastus ja uusia ystäviä täällä Blogistaniassa. Kommentoijistani olen tavannut Olivian. Olivia toi mulle ystävällisesti leipää Kuopijosta.Elän toivossa, että tapaan teistä joskus jotkut luonnossa. Eli minulle voi ehdottaa treffejä, jos olet tulossa pääkaupunkiseudulle. Odotan innolla jotain bloggaajatapahtumaa, jossa pääsisi tapaamaan muitakin polkkaukseen hurahtaneita.


3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä? Lempparisivuni on on YTV:n reittiopas. Käytän aina mielummin julkista liikennettä ja sieltä löydän parhaat vinkit. Silloin tällöin seuraan yhä keskustelua plastiikkakirurgian tiimoilta. Haen netistä myös tietoa työnohjaukseen liittyvistä teemoista. Viimeksi etsiskelin työyhteisön roolikartastoja. Lähinnä minua kyllä kinnostaa nämä blogit, seuraan aktiivisesti vain alle 10 blogia, mutta niihin kommentoinkin koko ajan.


4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.) Jaa. Itse asiassa perheellämme on kotisivu, mutta ei kovinkaan aktiivikäytössä. Siellä on lähinnä kuvia vaellusreissuiltamme Itävallassa.


5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä? Englanti sujuu kohtalaisesti. Ruotsiakin puhun sujuvasti, mutta kumma kyllä eivät meinaa mua Ruottissa ymmärtää... Saksaa sönkkään joka kesä vaellusreissuilla, vaikka puhun sitä surkeasti . Venättä väännän muutaman sanan. Mitään kieliä en ole opiskellut lukion jälkeen. Aloitin kerran kreikan opinnot, en jaksanut kuin muutaman tunnin, oli se niin vaikeaa. Kaikkia kieliä puhun paremmin parin viinilasillisen jälkeen. Silloin häviää turha ujous ja pälätän sujuvasti. Se on sitten eri asia, ymmärtääkö kukaan.


6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä? Olen todella huono telkkarin katsoja. Kyllästyn tosi äkkiä keikkiin ohjelmiin ja mitään en viitti kattoa toista kertaa. Tällä hetkellä seuraan Sydänjäätä, Serranoja ja silloin tällöin Sydämen asialla. Muuten ihan satunnaisesti jotakin. Mulla on useimmiten jotakin tärkeämpää tekemistä kuin telkkarin tuijotus.


7. Hissi vai portaat? Hissi- ikävä kyllä. Asun viidennessä kerroksessa ja voisin keveästi aloittaa kuntoilun jättämällä hissin käytön. Siippa yleensä tekeekin niin keväästä, mutta mie olen laiskapaska. Auttaisi se kummasti sitten vaellusviikoillakin.


8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat? Milloin mikäkin. Tykkään parittomista numeroista 7 ja 11 ovat hyviä.


9.Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa. Hmm. minusta tuntuu, että kaikki tuntemani bloggaajat on jo haastettu, mutta jos joku tuntee kehotusta vastata haasteeseen, niin siitä vaan. Laita mulle kommentti, että pääsen lukemaan, mitä olet kirjoittanut.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näistähän oppii kiinnostavia asioita. Vai että reittiopas on lempilukemistoa ja telkkarista katsot vain S:llä alkavia sarjoja... hih!

Virpi P. kirjoitti...

Minä löysin sinut kiinnostavan aiheen perusteella ja sitten löysin vielä valloittavan vauhdikkaan persoonan, joka ei turhia tärkeile! Ei ihme että piiri kasvaa koko ajan.

Eevis kirjoitti...

Kiva lukea tuo juttu! Vahvisti positiivista mielikuvaani sinusta... Aiotteko nousta muuten Fujille? Tai saako sinne edes??

Krisu kirjoitti...

Se on niin tuttua tuo vieraan kielen yhtäkkinen palautuminen muistiin viinilasillisen jälkeen! Kivat turinat. :)

Virpi P. kirjoitti...

Vicki, sinulle on tunnustus blogissani!

Vicki Li kirjoitti...

Iines- todellakin, vain S:llä alkavia ohjelmia. Luettelosta unohtui Simpsonit, joita seuraan satunnaisesti.
Eevis- ainakin Fujin juurella käydään. Kuvat kertovat sitten...