keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Rentoa Juhannusta!

Mitä kuvassa?


Kiirettä pitelee, niin kuin varmaan kaikilla kurkkijoillakin. Nyt ei ehdi kunnolla postaamaan ennen Jussia. Laitan sitten raporttia vauhdikkaan Jussin jälkeen.Kävimme kävelyllä ja bongasimme lampaita tässä ihan lähellä. Oletko koskaan halannut kerittyä lammasta? Minä olen. Se on elämys.Nauttikaa suviyöstä, hyvästä seurasta, saunasta, kokosta, uimisesta ja tietenkin herkkuruoista ja juomista - kohtuudella. Niin teemme mekin siipan kanssa myös tänä vuonna Keski-Suomessa. Ajamme siis huomisen illan aikana superruuhkissa, niin kuin kaikki muutkin. Matelemme kenties jonossa, mutta so what, kerran vuodessa on vain Juhannus.

Palaan eka kuvaan. Uskomaton iltarusko oli sunnuntaina ja parvekkeeltamme kuvattuna klo 23 aikoihin, jolloin olin poikkeuksellisesti vielä valveilla, koska otin 1½h päikkärit.

6 kommenttia:

noeijoo kirjoitti...

Onpas muikeat värit taivalla!

Hyvä juhannusta teille, toivottavasti matka sujuu jouhevasti, kokko palaa iloisesti ja väki viihtyy!

Virpi P. kirjoitti...

Huh, tuollaisia iltaruskoja ei näekään usein! Kuten ei kerittyjä lampaitakaan.

Toivottavasti radio soittaa juhannusruuhkassa edes haikeeta haitarmusiikkia oikean tunnelman virittämiseksi. Keski-Suomessa pääsee kyllä tunnelmaan kunntelemaan käen kukuntaa. Me suuntaamme perjantaiaamuna pohjoiseen mökille.

Eevis kirjoitti...

Uskomaton iltaruskokuva!
Oikein hyvää Jussia teille! Ja malttia jonoon. Onneksi eivät rekkakuskit aloita sitä uhkailemaansa matelua.
Me suuntaamme perjantaina "juhannuskisoihin" ystävien kanssa.

meri kirjoitti...

Vau. Melkein pelottava tuo iltarusko.

Ajakaa turvallisesti tänne Keski-Suomeen ja viettäkää kohtuuttoman hauska juhannus. Me vietetään myös jussi näissä maisemissa, miehen vanhempien mökillä jonne miehen sisarukset perheineen tulevat myös. Toivottavasti ei tule kovin kylmää, koska nukumme teltassa, luulisin ainakin.
Nyt ei varmaan ehdi tavata, ainakin arvelen, että juhannus menee aikalailla mökkeilyn ja saunanrakennuksen merkeissä. Ei päästä saunaan!

Sooloilija kirjoitti...

Iloista Juhannusta sinnekin päin! Täällä juhlaan kuuluu luontoa, ystäviä,lapsia, hyvää ruokaa, juomaa..Ja varmaan myös sääskiä!

TuuliS kirjoitti...

Oikein hyvää juhannusta!