maanantai 14. heinäkuuta 2008

Briljanttia!Johtuen poikkeuksellisesta viikosta, en ole ehtinyt kiittää kaikkia ihania blogisiskoja, jotka ovat muistaneet minua oheisella pränikällä. Kiitos Iines, Riitta Helinä, Meri ja Eikka!! Arvostan tunnustustanne ja olen iloinen, jos olette saaneet blogistani jotain hengen ravintoa tai jos ei sitä, niin ainakin kunnon naurut joskus. Kuten olen joskus aikaisemminkin todennut, olen siitä outo bloggaaja, että pyrin varsin tietoisesti siihen, että en seuraa kovin montaa blogia. Mutta niitä joita seuraan, seuraan kuin hai laivaa- uskollisesti.

1. The winner can put the logo on his/her blog./ Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.2. Link the person you received your award from./ Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.3. Nominate at least 7 other blogs./ Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajiksi.4. Put links of those blogs on yours./ Laita noiden blogien linkit sivullesi.5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./ Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.
,

Siis multa briljantit lähtevät Iinekselle, Eikalle, Merille, Riitta Helinälle, Maarettalle,
Irenelle, Katriinalle ja MM:lle Kaikki he ovat vaki seurattaviani ja kuvittelen, että minulla on heihin ihan oikea ihmissuhde. Jokaisen toivoisin tapaavani oikeassa elämässä. Kaikki ovat kovin erilaisia, mutta jotain yhteistä löydän jokaisen kanssa. Olette oikeasti minulle tärkeitä tyyppejä ja on ollut oikein hankala olo, kun en ole päässyt tällä viikolla kommentoimaan. Ihanaa lomajatkoa niille, joilla loma jatkuu ja myös niille, joille käy jo kutsu sorvin ääreen.

17 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Minäkin kuvittelen, että tämä on ihan oikea ihmissuhde. Jotkut ovat blogissaankin avoimemmin sitä mitä ovat, kuten oikeassakin elämässä, ja sinä vaikutat juuri sellaiselta välittömältä ihmiseltä. Täällä ollaan vielä ilman työrooleja.
Ehkä se blogimiitti sittenkin voisi toteutua joskus...?

Anonyymi kirjoitti...

Mie myös kuvittelen, että kyllä tässä tunnetaan, samalta perältäkin kun ollaan!
Blogimiittikö? Kuulostaa hienolta ajatukselta...

Vicki Li kirjoitti...

Katriina ja Maaretta, Kannatan blogimiittiä ehdottomasti. Miten olisi joskus syksyllä vaikkapa syys- lokakuussa muuten tylsänä, pimeänä ja sateisena viikonloppuna? Mihin mentäisiin? Jos ollaan pääkaupunkiseudulla, niin kaksi nopeinta saa multa yösijan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos briljantista Vicki Li <3

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuo anonymii olin minä Irene =oD

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta tunnustuksesta! Työssä ollaan ja pää pyörällä, mutta enköhän mä henkiin jää.

Anonyymi kirjoitti...

Blogimiittiajatuksena tuntuu vähän kuin sokkotreffeille valmistautuisi:)!Vähän jännittääkin!

Minulle sopii syyskuu ja lokakuu mainiosti, täytyy tutkailla työaikatauluja, osuisiko sopivaa reissua noihin aikoihin.

Kannattaisiko olla sähköpostitse yhteydessä kunhan joukko saadaan kasaan. Yksi sähköpostiosoitteeni löytyy blogini yläkulmasta.

Jäänpä uteliaana kuulolle, saadaanko blogimiitti toteutetuksi?

meri kirjoitti...

Kiitos, Vicki! Tottahan tässä jo tunnetaan, enemmänhän täällä blogissa tulee omista asioista kerrotuksi kuin vaikka työkavereille.
Blogimiitti kuulostaa mielenkiintoiselta, vähän pelottavaltakin - entä jos kaikki ovatkin ihan erilaisia kuin kuvittelen? JOs ei olekaan mitään sanottavaa? Hmm, viimeinen vaihtoehto ei kuulosta kyllä kovin todennäköiseltä.

titu kirjoitti...

- kiitos Sinulle.
mielenkiintoista on se, miten yrittää muodostaa kuvan kirjoittajasta , luetun ja nähdyn perusteella.
jos tapaisi, pettyisikö vai iloisesti yllättyisikö?
se riski on aina otettava...:)

minä niin kaukana olen, että tuskin juuri suunniteluun miitin aikaan eksyn sinne kauas etelään - mutta mistäpä sitä tietää...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Vicki! Briljantti teki päivästä hyvän, kesken työpäivän kävin lukemassa tästä, mutta kommentointi ei onnistu sieltä, mitä lie estoja laitettu.

Miittiä olen ajatellut joskus, mutta se tuntuu pelottavalta, on helppoa olla täällä anonyyminä. Syksyllä en tule pääsemään etelään, mutta elokuun alussa aion suunnata Lappiin vaeltaan. Tunturimiitti?

Tässähän olisi ihan hyvä porukka muuten koossa, baitövei. *Alkaa innostua*

-noeijoo

Vicki Li kirjoitti...

Kyllä soppii tunturimiittinki meikäläiselle. Silloin pääsisi pohjoisen ihmiset helpommin mukaan.Oulua on ylistetty täällä niin paljon, että sekin kävisi ;)ja olisi melkein keskellä Suomi-neitoa. Tai Suomen Ateena, Jyväskylä?? Mistä löydettäisiin edullinen majoituspaikka? Ottasin kitaran mukkaan, että voitais vaikka laulaa. Mie olen aina valamis, kun reissua pukkaapi. Kunhan päästäis yhteisymmärrykseen paikasta ja ajankohdasta.

Anonyymi kirjoitti...

Lappi on mulle liian kaukana, pääkaupunki ja Tampere ovat sopivimmat tapaamispaikat mun kannaltani. Mutta syksyksi ei ole tiedossa lomia ja vuorotyö haittaa matkustamista, joten en pysty lupaamaan mitään. Seuraan vähän sivusta, mihin ja minne blogimiitinkisuunnitteluissa päädytte.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle sopii tunturi erinomaisesti, Oulu myös, pääkaupunkiseutukin käy, Jyväskylään on pohjoisesta vähän hankalampi matka (huonot junayhteydet)!

Hieno idea olisi vaikkapa pieni vaellus! Mehän voitaisiin kuvitella olevamme vaikka Suomen Ladun järjestetyllä vaellusretkellä, niillähän on yleensä mukana toisilleen tuntemattomia ihmisiä!

Vaikka Ylläs-Aakenus-Levi?Yksi yö välillä?

Oliko liian hurjaa? Kaupunkimiitti Oulussa tai Hgissä sopii kyllä ihan yhtä hyvin!Ajankohtaehdotus 12-14.9 välinen viikonloppu tai 26-28.9 viikonloppu tai 10-12.10 välinen viikonloppu?

Vicki Li kirjoitti...

Maaretta-ihanaa, että innostuit heti.Jesh! Nyt pukkaa lomaa pälle, eikä ehdi ihan tähän paneutua, mutta otan asian esiin blogissani elokuun lopulla, jolloin palaan lomilta ja katotaan, mitä saadaan viritettyä ja ketkä innostuisivat oikeasti. Tuli mieleen, että Tampere olisi kyllä aika mainioitten liikenneyhteyksien päässä sekä etelästä, että pohojoisesta ja vielä Keski-Suomestakin. Mutta, ainakin pidetään kahden hengen miitti sun kanssa,jos homma ei ota tulta muilla. Se on saletti.

Virpi P. kirjoitti...

Ajatus tapaamisesta on houkutteleva ja pelottava! Nyt lomalla rentoutuneena innostaa, vaikka tiedän että syksyn pimeinä hetkinä haluaisikin vaan nukkua viikonlopun yli. Kaikki tuntuvat yhtä varovaisilta, Vicki rohkeimmalta.

Tai sitten voi tavata täällä Keski-Suomessakin?

Virpi P. kirjoitti...

Höh, en lukenut kommentteja loppuun asti, ennen kuin hökäsin omani. Olen siis mukana Oulu-Jyväskylä-Tampere-Helsinki -aksellilla. Eihän kukaan ole Tampereelta? Meilläkin voi yöpyä.

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin kiittelen kiiltävästä kestävästä timantista. Kyllä minustakin blogimaailmassa luodaan ihan oikeita ihmissuhteita. Tämäkin osa meistä on aitoa, ehkä myös sellaista, jota emme ehtisi kasvoikkain toisistamme edes etsiä.