maanantai 25. elokuuta 2008

HAASTE: Salat julki, yöpöydät näkösälle


Intouduin nyt kuvaamaan rytöläjän Celian Solmukohtia blogikuvan innoittamana. Eli tässä kuvassa on mun yöpöytäni a´la naturelle eli mitään poistamatta ennen kuvausta. Voitte arvata, että siippa inhoaa tuota näkyä, mutta on siihen pakon edessä totutellut. Nyt mua kiinnostaa, löytyykö polkkaajista ketään yhtä epäsiistiä tyyppiä yöpöytänsä suhteen? Eikä sitten fuskata, naiset, vaan rehellisellä pelillä leikkiin mukaan. Kuvaa yöpöytäsi, laita kuva blogiisi ja laita mulle viesti, että voin käydä kattomassa. Löytyykö Vicki Lin voittanutta???


Totuuden nimissä on sanottava, että joskus pöytä on siistimpi muutaman päivän siivoamisen jälkeen, mutta aina jossain vaiheessa se palaa juuri tuohon kondikseen. Odotan jännityksellä. Haastan tähän juttuun mukaan: Katriinan, Eeviksen, Eikan, Merin, Celian, mutta kaikki saavat osallistua, joita aihe innoittaa... ;0
PS. Klikkaa kuva suuremmaksi, niin saat ihmetellä, mitä kaikkea sieltä löytyy korvavahanpoistotipoista lähtien.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Köh! Otan sen vastaan. Harmi vaan, että en ehtinyt siivota yöpöytääni eilen. ;D

Anonyymi kirjoitti...

P.S. Luulen, että minä voitan tässäkin epäsiisteyskilvassa sinut mennen tullen. ;D

Virpi P. kirjoitti...

Ei, ei, ei! Minulla on vielä kauheampi, ainoa todella sekaisin oleva paikka elämässäni. En voi julkaista näkyä. Mies ei pyyhi sieltä edes pölyjä, koska nostelen kaiken lipastolleni, joka on vanha ja huonossa maalissa ja on oikeasti Eikan hoitopöytä vauva-ajoilta, vaikka en edes ole sen äiti! Uusinnan alla heti kun löydän mieleissen ja oikeannäköisen. Ahistaa ihan. Koko kesän olen epätoivoisesti etsinyt kaikkialta muualta paitsi antiikkikaupoista.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun kun saan kamerasta tyhjennettyä kortin. Pölyineen kaikkineen (sitä riittää)

-noeijoo

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoonen yöpöytä sulla Vicki Li.=oD Jos saisin arvata nuasta esinehistä, mikä ei kuulu joukkohon, solis eherottomasti tuo mittarulla. Kaikki muut tavarat on perin naisellisia, paitti justihin tuo remonttireiskan mittanauha.
Sitäpaitti sullei oo yhtään villakoiria laattian nurkas. Mulla on ja siksi en laitakkaa yöpöyrästäni kuvaa lokihini. =oD Mei olla vieläkään saatu Anonyymin kans huushollia järijestyksehen vesivahingon jälijiltä.Mä alan jo tuskastua tähän saamattomuutehen, minkä valtahan moon joutunu.=o( terv. Irene

Vicki Li kirjoitti...

Tuo mitta on tainnut jäädä, kun tytär lainasi sitä uudelle kämpälleen ja mie toin sen takaisin. Tyhjensin sen tietty laukustani yöpöydälle. Mutta näkisittepä ne kaksi syvää laatikkoa tuossa kannen alla... Kyllä tuo Muuramen yli 20 vuotta vanha yöpöytä on kestävää laatua, ne laatikot sisältöineen painavat ihan järkyttävästi.Sinne mie työnnän käsistäni kaiken sellaisen, jolle en löydä järkevää paikkaa. Siis ihan legenda meidän perheessä:" Kato äidin yöpöydän laatikosta..."

Vicki Li kirjoitti...

Katriina- on vaikea uskoa, että olisin löytänyt "Akilleen kantapääsi" sulla on kaikissa kotikuvissa niin harmonisen ja siistin näköistä.

Eevis kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Se oli helppo ottaa vastaan, sillä sattumoisin olin vasta kantanut yöpöydältäni aika kasan luettavaa. Kiva kuulla, että muillakin tahtoo kertyä sille kaikkea tärkeää. Luulin olevani ainoa...

Anonyymi kirjoitti...

Om muute paljo saman näköne yäpöytä sul, ku mul yleensä. Voipi olla, et mun vetäis jopa vertoi tolle sun, ku jona toisen hetken kuvaa ottais. =oD Pitihä tähä tarttuu, et plokist löytyy kuva mun yäpöyräst.

Olivia kirjoitti...

Minulla on varmaan siistein yöpöytä. Siinä ei ole kuin lamppu, yksi hammastikku ja toinen "tikku" korvia varten.
MUTTA . Ne kirjat ja lehdet löytyvätkin sitten siitä lattialta.

Niina kirjoitti...

Hauska haaste. Mulla yöhyllyllä ei ole kovin paljon tavaraa tällä hetkellä, mutta työpöytä taas on paljon mielenkiintoisempi.

Anonyymi kirjoitti...

Jestamandeera... mä en pärjää tässä kisassa. Onnittelut voittajalle etukäteen! Mun yöpöydälläni on kello ja lukulasit, ihan tosi. Alapuolella hyllyssä on pari lehteä tai kirjaa, joita luesken ennen nukkumaanmenoa.

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyy:
http://celiceli.vuodatus.net/blog/1500900

Anonyymi kirjoitti...

Siellä on, näytillä. http://krisuh.wordpress.com/2008/08/27/yopoyta/
Iines J:n tavoin ei taida olla mitään erikoista näytillä.

Krisu

Anonyymi kirjoitti...

Mihinkähän minun kommenttini on jäänyt, ehkä laittamatta kokonaan?
Laitoin kuitenkin pöydän oitis näytille ja olet sen jo ammattilaisen silmällä arvioinut. Kerron nyt salaisuuden: minulla on tuon pienen yöpöydän lisäksi isompi yöpöytä sen vieressä, ja näkisitkä sen! Tai sitä ei voi nähdä kun se on kasojen peitossa. Kansioita, paperia, purnukoita, villoja, kortteja, kaikkea. Puhumattakaan lipastosta ja...
Seuraavaksi hattuhyllymeemi.
Meri