keskiviikko 13. elokuuta 2008

Paluu arkeen...

Näkymä Fundustalista

Heipsan kaikki kurkkijat, niin vanhat kuin uudemmatkin! Olen palannut kehiin eli pian Itävallan-Saksan loma on muisto vain. Että mitenkö voin? No, kiitos kysymästä oikein hyvin. Kunto on kohillaan ja paino silti ihan entisellään, huolimatta siitä, että koko loman aikana söimme herkkupuolta yhteensä vain yhden 250 g Milkan mansikkasuklaalevyn. Niin ja tietty, kun Itävallassa oltiin, haettiin konditoriosta kakkupalasia, jotka uskollisesti puolitimme.lMuuten ruokapuoli oli kyllä hyvässä hallussa eli enimmäkseen kokkailimme itte lomahuoneistossamme. Itävaltalais-saksalainen keittiö ei ole kovinkaan meidän suun mukanen: liikaa suolaa, rasvaa ja etikkaa. Ärsyttävää, että osaavat pilata kaikki salaatitkin sillä etikalla. Mutta tunnustettakoon, että muutama pullo viiniä hurahti kurkusta alas ja olutta kans, niitä eivät ole onnistuneet ihan pilaamaan.
Mä tänään huipulla oon, tänään kaikki on toisin...


Tänään siis ollaan kotiuduttu ja pyykkikone on laulanut siitä alkaen. Kyllä muuten haisee kamalalle moneen kertaan hionneet vaellusvaatteet. Tuliaisia ei paljon tuotu, mitä nyt vähän viinaa pahan päivän varalle. Lisäksi mie löysin ihanat uudet vaelluskengät 80€ huippuedulliseen hintaan (ent. 240€) vähän vanhempaa mallia näes, oisko peräti vuodelta 2006...


Reissut onnistuivat hyvin ja yllättävän hyvin jaksettiin, vaikka molemmat ollaan aika tukevassa kunnossa. Siippa tosin huomautti, että tänä vuonna otettiinkin vähän iisimpiä reissuja. Niinpä, kunnon mukaan on oltava reissussa. Ehkä ensi vuonna sitten hoikempana ja uusilla kengillä mennään korkeammas ja pitempään, who knows. Säät suosivat, koko lomajaksoon ei tullut kuin pari sateisempaa päivää. Tai kyllä lähes aina iltaisin ja öisin satoi, mutta ei ne meidän reissuihin mitään vaikuttaneet, kun reissuilta palattiin noin klo 15 mennessä. Kuvia tuli otettua aika vähän johtuen siitä, että näitä alppikuvia tursuaa tiedostot jo ennestäänkin. Laittelen tänne nyt kuitenkin muutamia, jos ne kurkkijoita kiinnostaa.

Huomenna mulla on koulutuspäivä ja ylihuomenna duunia, että saattaa olla, että en ihan heti pääse pitkää juttua suoltamaan. Mutta perästä kuuluu...

Saksassa on pakko juoda massi= litra olutta

8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Olipa tosi kiva kurkata tänne pitkästä aikaa ja löytää matkaraporttia.
Hieno varsinkin tuo vuoristokuva, oikein pelottavan näköinen paikka, miten uskalsit siellä istua?

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa kun palasit takaisin, kirjoittamastasi päätellen virkistyneenäkin (ainakin sen jälkeen kun saat pyykkikasat hoidettua)!

Olipa muuten hurja tuo vuoren huipulla -kuva. Vuoret ja alpit eivät ole minun juttuni paitsi kauempaa katsottuna.Poden jonkinlaista korkean paikan kammoa, en kestä vuoristopoluilla taiteilua ollenkaan.

Virpi P. kirjoitti...

Vaikea uskoa, että tuollaiselle huipulle tosiaan kiipesit! Voin hiukan kuvitella, kuinka ihanaa siellä oli ja miltä näytti. Mutta ruoka on outoa.

Kiva, kun olet taas täällä.

Eevis kirjoitti...

Heippa, tervetuloa kotiin Blogistaniaan! Piti ihan pöydän reunasta pidellä kiinni; niin huimaavia korkeuksia.
Hyvää alkua taas arjen aherrukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Ihana kun pääsee taas lukemaan muutakin kuin koulutehtäviä...

T: Minävain

meri kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, Vicki! Kiva meille, kun olet taas kehissä.
Tuo huipulla -kuva näyttää ihan siltä kuin istuisit lohikäärmeen selässä tai jonkun jättiläisdinosauruksen. Huikea paikka.
Kyllä kuvia katson ainakin minä erittäin mielelläni, siinä pääsee vähän itsekin osalliseksi maisemista, joita ei muuten näe. Kerran olen Itävallan alpeilla käynyt.

Hyvää työn alkua. Tuolla kiipeilyharjoituksella olet matkalla huipulle!

noeijoo kirjoitti...

Missähän mun kommentti on, jonka kirjoitin eilen? Mokasin kai jotenkin. No, vuoristokuvia on mukava katsella, saatan tuijottaa niitä haaveellisesti ja nähdä taas kauas. Huiman korkeaa.

Hieno reissu kuulosti olevan, riittävän pitkä varmaan. Joskus ehkä tuollakin voisi käydä.

Olivia kirjoitti...

Tervetuloa vaan takaisin.
Kiva kun palasit antamaan elämyksiä, matkakierroksia myös meille.
Ei nuo kuvat yhtään ennen koetuilta ainakaan minulle näyttänyt. Jessus sentään, eikös tuolla mene jo korvat lukkoon noin yläilmoissa ?
Niin tuota sadetta, sitä on kyllä täällä ainakin piisannut. Hyvä kun ette siellä tarvinneet kastua.