sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Isänpäivä

Kätkössä- siippa ja tytär

Ulkona on ankean näköistä. Tytär soitti, että milloin on isänpäivälounas ja vastasin, että sitten kut sie tulet sitä tekemään... Tytär on ollut pirskeissä eilen illalla ja taitaa olla hiukka väsymyksen vallassa nyt aamusta.


Silmut ovat näin pulleroina, odottavat kevättä jo


Kattelin illalla Frida elokuvan jo toistamiseen. Elokuva ei kyllä vedä vertoja kirjoille, joita Frida Kahlosta on kirjoitettu. Fridan taulujahan oli näytteillä Helsingissä vuosia sitten ja täytyy sanoa, että ne tekivät vaikutuksen. Että joku on osannutkin kuvat niin hyvin sisäisiä asioita ja tuntemuksiaan maalaamalla. Siis meikäkin valvoi poikkeuksellisesti noin 23.30 saakka. Siippa jäi vielä valvomaan ja kömpi viereeni joskus hiukan ennen klo 3. Poikkeuksellisesti heräsin 2 kertaa yöllä vessareissulle, mutta en unen pöppyrässä huomannut mitään kummallista. Aamulla totesin, että jassoo, yrittää pukata virtsatieinfektiota. Siispäs vanha kuivis alkoi juomaan oikein urakalla, teetä, vettä, mehua, kahvia, vettä. Tällä konstilla olen joskus aiemmin saanut torjuntavoiton vaivasta. Nyt olen sitten hypännyt vessassa ja juomassa vuorotellen ja vaikuttaa, että jo helpottaisi vähän. En millään haluaisi lähteä päivystykseen jonottamaan mokoman tylsän vaivan vuoksi.


Katsoin ensin, että ompas komea kääpä puussa...

Tämä on nyt toinen ihan kotiviikonloppu ja oikein mukavalta tuntuu, paitsi että ens viikonlopuksi voisi jo kehitellä jotain tekemistä kodin ulkopuolella. Kävimme taas eilen geokätköillä ja niille siippa painui nytkin. Mie alan valmistella pikkuhiljaa lounasta, kunhan saan tyttären kaveriksi. Kakkuna tarjosin aamulla Frödingenin vadelmakakkua. Korttia en laittanut, sillä siippa ei ole mun isäni vaan mieheni.
..mutta sieniähän ne olivatkin


Mukavaa Isänpäivää kaikille kurkkijoille, oli sitten ankee sää tai ei. Käykää ulkona tai sitten älkää. Tehkää niin kuin minä, viettäkää päivä yöpuvussa ja kalsareissa vettä hörppien ja vessassa laukkoen.

8 kommenttia:

Olivia kirjoitti...

Moi, Hyvää Isänpäivää vaan sinnekin !
Täällä on niiiiin pimeä päivä, tihkuttaa, ei ole "aamu koittanut" lainkaan.
Napa meinaa vaan haljeta, oltiin lounaalla vieraana olevien lasten kanssa.
Mies lähtee taas matkoille huomenna ja jään koiruuden kanssa yksin, tylsää.......

Virpi P. kirjoitti...

Äh, kelju vaiva, toivottavasti konstisi auttavat. Elämäni ainoat tulehdukset sain minäkin vasta nelivitosena, enkä sitten enää estrogeenin aloittamisen jälkeen, joten siihen usein liittyy. Karpalomehuahan monet myös juovat.

Komiat sienet!

noeijoo kirjoitti...

Pissiitti on ankia vaiva, toivottavasti paranee.

Vettä sataa, ulos ei huvittanut mennä.

Teillä on sitten uusi harrastus, tuo geokätköily?

Anonyymi kirjoitti...

Jättiannokset C-vitamiinia tekevät myös virtsan happamaksi ja edesauttavat paranemista. Kovin pitkäksi aikaa ei kannata jäädä odottelemaan ellei parane vaan sitten soitto päivystykseen. Nykyisin ei tarvitse odottaa mitään vastauksia edes vaan reseptin saa jo oireiden perusteella jos on toistuva vaiva.
Meri

Vicki Li kirjoitti...

Kiitos vinkistä (C-vitamiini)Hain reseptin päivystyksestä illalla, mutta hopsansaa en hakenut lääkkeitä illalla, kun vain Hesassa olisi ollut enää apteekki auki!! (Jihaa, Espoo, Suomen 2. suurin kaupunki ja klo 18 jälkeen sunnuntaisin ei enää apteekkia auki!!!)Aamulla olo ok, taisikin olla gyne vaiva, (sillä suunnalla kuitenkin) tai sitten hillitön vesikuurini tehosi.
Mutta tulipahan vihdoin tilattua aika gynelle ja sen sai 2 viikon päähän... Siis kaikki ok nyt. Jos oireita tulee, haen vaan lääkkeet tuolla reseptillä.Kiitos huolenpidosta.

Olivia kirjoitti...

Kannattaa varmaan hakea nuo lääkkeet jemmaan, vaikkei niitä juuri nyt tarvitsisikaan.
Otat sitten paketin aina mukaan , kun sinäkin matkustelet melko usein.( Siskoni tapa.)
Ei tarvitse vieraissa paikoissa alkaa heti lääkäriä hakemaan.

Niin, tervetuloa vaan tähän "kirvelee, kutittaa, kuivattaa," jengiin. Vanhuus ei tule yksin.

Vicki Li kirjoitti...

Olivia- mielenkiintoinen tuo "kutittaa, kirvelee, ja kuivattaa" - kerho.Siltä näyttää, että saan pian tuon klubin jäsenkortin ;) Parasta klubissa on se, että siellä ei tarvi olla vaivoinensa yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Tulin vain sanomaan moi : )