lauantai 14. maaliskuuta 2009

Siivouspäivä

Sulassa käy kuhina


Tänään on laitettu hihat heilumaan on siis siivottu koko huushollia. Työkaverini ja ystäväni T. tuli avuksi ja pistimme hyrskyn myrskyn kaksistaan. Siippa sai vapaata ja hän meni ladulle, kun kerran on vielä lunta Espoossakin.

Kesken siivouksen pidimme paussia ja kuuntelimme hiukka Radio Suomea, jossa aiheena olivat unet. Sitten taas pöminä päälle ja puhdasta tuli. Siippa soitti Oittaalta ja hain hänet autolla kotiin kokkaamaan meille ahkerille siivoojille. Siippa vokkasi meille kalkkunaa tilpehööreineen ja se maistui oikein mukavalta, palanpainikkeena oli punkkua ja meni siinä pari snapsiakin. Siis erittäin toiminnallinen lauantai erittäin toiminnallisen viikon jälkeen. Nyt vaan vauhti jatkuu, kun sain mukavan puhelun ystäviltä, jotka ovat tulossa meille saunomaan vielä täksi illaksi. Jihuu!! Tarjoamme savukalasalaattia ja olutta saunan jälkeen, ehkä kahvipööniäkin vielä löytyy.

Olutta piti hakia kiireellä vielä kaupasta ja samalla reissulla kuvasin vähän sorsajengiä tuossa meidän "kolera-altaalla". Mukavaa ja toiminnallista lauantaita kaikille teille, jotka käytte kuikuilemassa. Kiirettä pitelee.

9 kommenttia:

noeijoo kirjoitti...

Voi kun täälläkin menisi välillä hyrskyn myrskyn, enkä panisi pahakseni snapsejakaan. Täälä vaan maataan, paitsi ukko joka lähti metsään koiran kanssa särkevää hammasta potemaan.

Yhtä mukavaa sunnuntaita!

ps. mun sähköpostiosoite on noeijoo ät gmail piste com. Jos sitä kesätapaamista suunnitelmissa.

Olivia kirjoitti...

Meilläkin kuunneltiin radiota, kuinka sattuikaan. Se oli mielenkiintoinen ohjelma.

Mitä kaikkea sinun savukalasalaatti sisältää, jos jaksaisit kertoa, kiitos.

Sooloilija kirjoitti...

Täällä olen taas jälleen kerran syönyt itseni ähkyyn sitä sinun reseptisi mukaan tehtyä kana-kookoskeittoa..

Isoja siivouksia ei ole tehnyt kukaan, pientä vaan. Voi kun tulis joku kaveriksi ja siivoais mun kanssa koko kodin puhtaaksi! Kaapin ovet, ikkunat, kylppärin jne..

Siinä samalla voi huudattaa musiikkia ja ottaa vähän snapsiakin..

Anonyymi kirjoitti...

Sorsissa on jo kevään kohinaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja sorsakuvia! Vesi ja valo lyövät kättä keskenään ja siinä on sorsien hyvä poseerata :-D

Anonyymi kirjoitti...

No jo on ollu sulla mukava viikonloppu. =oD Hyvää alkavaa viikkoa sulle sinne Espooseen.

Irene

meri kirjoitti...

Onpas sinulla vauhti päällä! Ja aika mukava kaveri kun tulee siivouskumppaniksi. Onko teillä YYA-sopimus eli vuoroin kummankin huushollissa?
Minä olin iloinen kun sain kylppärin pestyä, olin oikein tyytyväinen itseeni. Loppu saa odottaakin loppuviikkoa, kun minullekin tulee miehen sisko siivousavuksi anopin synttäreitä varten.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä oikeaa myönteistä asennetta siivoukseen! Varteenotettava malli, pitääpä joskus kokeilla samaa.

Rita kirjoitti...

Minä Rita äskeinen kommentoija. :)