keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Erehtyminen on inhimillistä

Kävin sitten jälkitarkastuksessa. Lähdin hyvissä ajoin, että ehtisin juoda aamukaffet Jorvin kuppilassa. Menin kuitenkin ensin potilastoimiston kautta, jossa nainen pyörittää päätään: " Ei teille kyllä mitään aikaa löydy" Näytän hänelle lappusen, johon aika on merkitty, hän räpläilee konetta ja toteaa, että se aika on koneella merkitty vasta huomiseksi samaan aikaan. Täti soittaa plastiikkakirurgian klinikalle ja pyytävät minut sinne. Sieltä minut pian pyydetään kansliaan, jossa taas ihmetellään, että mun lapussa on eri aika kuin heidän koneella. Tänään on ihan eri kirurgi päivystyksessä. Totean,että huominen ei kyllä mulle onnistu, kun olen jo matkalla Keski-Suomeen Juhannuksen viettoon. Eipä hätiä, mulle sitten varataan aika viikon päähän ylimääräisenä potilaana heti aamusta. Se mulle sopii, sitten on paikalla myös minut leikannut plastiikkakirurgi itse toteamassa työnsä jäljet. Pitäähän ihmisellä olla siihen oikeus.

Kaikki kyllä hoidettiin erittäin ystävällisessä hengessä ja pahoiteltiin kovasti sitä, että olin joutunut tulemaan turhaan paikalle. Eihän se turhaa ollut. Kuppilan kahvi maistui oikein hyvälle rahkapiirakan kera. Tosin mie tykkään enemmän rahkapiirakasta, joka on tehty pullataikinapohjalle.

Sitten päätinkin lähteä Ikeaan pällistelemään. Kattelin mahdollisia uusia ruokalautasia, mutta eipä mikään oikein sytyttänyt. Tulin kuitenkin Ikeasta nyssäkkä kainalossa, ostin uuden kauniin, tikatun, valkopohja- kukallisen päiväpeiton hintaan 59,95€. Niin ja tietty söin lounasta. Lounas oli bulguri, jossa mukana vihanneksia, kanafile ja kermaviiliaprikoosikastiketta, ihan hyvää kevyttä oivaan hintaan eli 5,30€. Ikean kuppila oli täynnä äitejä jälkikasvuineen ja kakruille kannettiin massoittain ranskalaisia ja nakkeja. Haluaisinpa nähdä samat lapset 15 vuoden kuluttua... Kun jo kaksivuotiaasta totutetaan kunnon rasvaroskaruokaan, niin miten mahtaa makuaisti kehittyä? Kuitenkin paikassa oli tarjolla paljon ihan hyviä kevyitä ja ravitsevampia vaihtoehtoja, outoa...

Nyt pitäisi alkaa duunaan pientä "silmänlumesiivousta", kun niitä yövieraita on tulossa. Työhuoneen lattia pitää kuitenkin imuroida kunnolla, että siellä voisi joku nukkuakin. Illalla väännän taas massoittain ruokaa, kun meitä syöjiäkin on peräti kuusi. Sää näyttää selkeältä, että luulenpa, että laitamme grillin kuumaksi ja istumme parvekkella iltaa.

Lähden Juhannusreissuun huomenna, enkä ehdi kirjoittelemaan muutamaan päivään. Älkää säikähtäkö siis, että juttusuoni olisi ehtynyt. Ei se ainakaan vielä ole. Tosin seuraava yövieras haetaan kentältä sunnuntai-iltana, että saattapi olla, että kirjoittelu jää vahemmälle ensi viikollakin. Mutta ei hätää. Vain yksi ihminen on tähän mennessä ilmoittanut olevansa "riippuvainen" mun blogista eli seurailee sitä päivittäin. Hänelle saattaa tulla kylmä kalkkuna eli vahvat vieroitusoireet. Muut eivät blogiasioita muistakaan juhannushöyryissä hortoillessaan.

HAUSKAA, YSTÄVÄLLISTÄ, LÄMMINTÄ, SEURAKASTA, RUOKAISAA ja JUOMAISAA JUHANNUSTA kaikille blogiani seuraaville! Yritän muistaa ottaa kameran mukaan- sille voi sitten ikuistaa Jussin parhaat palat... =)

1 kommentti:

hiltza kirjoitti...

hauskaa matkaa, ja hyvää juhannusta