torstai 14. kesäkuuta 2007

Ystävien kanssa viihtyy

Menipäs nyt myöhään tämä blogin päivitys. Juuri ystävät lähtivät ovesta ulos. Oli mukavaa perinteiseen malliin eli syötiin, juotiin, laulettiin ja puhuttiin henkeviä: elämästä, kuolemasta ja kaikesta välimatkalla. Vieraina olivat tulevan työyhteisöni jäsenet.

Kävin sitten aamulla terveyskeskuksessa ("arvauskeskuksessa" joittenkin mielestä) Ja vähän yli tunnin odotettuani pääsin sairaanhoitajalle näyttämään uusia tisujani ja minua huolestuttanutta vasenta "tikku" haavaa. Hän totesi, että näyttää yllättävän hyvältä ollakseen 3 viikkoa sitten leikatut.... Föönaaminen pantiin kieltoon, sen sijaan rupiakin pitää öljytä ahkerasti ja ennen öljyämistä max 3 minuutin suihkutus.

Tapasin tänään lounaalla vanhaa työntekijääni LE:aa, oli mukavaa jutskailla. Hän oli myös sairaslomalla iskias-vaivansa vuoksi - siis siunattu sairasloma, jolla ehtii hoitaa ihmissuhteitaan.

Sää on nyt sateinen. eikä ilta-aurinko parvekkeesta ole mitään hyötyä. Grilliherkutkin piti loihtia tällä kertaa uunin grillivastuksella. Sain juuri myönteistä palautetta vävy- ehdokkaalta illan ruoista, jihuu!!!

Tänään ei synny mitään henkeviä ajatuksia, se on varmaan sään syy. Nukkukaa hyvin!

PS. Kyllä Mamma Rosassa kannattee käydä eilisen illan perusteella. Hinta-laatusuhde ruoassa oli kohillaan. Meitä oli 11 hengen porukka ja kaikki nauttivat ruoasta.

Ei kommentteja: