keskiviikko 4. heinäkuuta 2007

Matofarmari

Eka työpäivä kuuden viikon sairasloman jälkeen on takana. Ihan mukavasti meni ainakin fyysisen kunnon puolesta, mutta huomasin ottavani työn vastuun varsin vakavasti tauon jälkeen. Yö ennen työpäivää oli vähän levoton ja näin painajaisia kummallisista möhkyröistä, jotka roikkuivat kropastani...

Nyt sitten ollaan tässä matofarmari vaiheessa eli ompeleitten pätkiä nousee rei´istä koko ajan ja erityisesti suihkuttelun jälkeen. Ymmärrän kyllä, että niitten täytyy tulla pois, että haava voisi umpeutua, mutta silti harmittaa. Kuvittelin, että olisin jo ihan ok sairasloman jälkeen. Pikkusen jännittää sekin, että jos nämä reiät nyt tulehtuvat loppusuoralla. Muuta konstia ei tiettävästi ole, kuin suihkutella ja noukkia "madot" veke. Että näin. Nyt vaan jäitä hattuun, edistystä on kuitenkin tapahtunut koko ajan. Viime viikolla aukko oli noin 1,5 cm pituudelta auki, mutta nyt siinä on vain muutama pyöreä reikä läpimitaltaan noin 3 mm. Siis edelleenkin liivisuojukset ovat kovaa valuuttaa.

Nyt on helle, partsilla on niin kuumaa, ettei siellä jaksa kauaa istua. Uimaan tekisi mieli, mutta se jää edelleenkin haaveeksi. Reikien on ensin umpeuduttava.

Ilahduttavaa tässä päivässä oli myös se, että jaksoin ihan mukavasti polkea pyörällä töihin. Olin varannut aikaa matkaan niin paljon, että olin jo varttia ennen työvuoroni alkamista perillä. Nyt on aloitettava kunnon kohotus vuoria varten, muuten loma tulee olemaan kärsimystä.

Ei kommentteja: