lauantai 14. heinäkuuta 2007

Sekapämppääjä

Juhlat olivat oikein onnistuneet ja ruoka oli juuri niin hyvää, kuin etukäteen ounastelinkin. Tarjolla oli vaikka mitä ja mie söin ainakin näitä : uusia perunoita, lampaan - ja poronpaistia, mozzarella-tomaattisalaattia, parmankinkkumeloneita, savulohta, ihanaa merellistä salaattia, jossa oli mm. pikkuisia, kokonaisia mustekaloja, herkullisia leipiä, juustoja, erilaisia suklaita, jäätelöä, mansikoita, keksejä.

Juomien suhteen unohdin oleellisen: juomia ei kannta kauheasti sekoitella. Tuli siis viinin lisäksi juotua kuoharia, siideriä ja viskiä. Seurauksena tänä aamuna jokseenkin jopelo olo ja vatsa sekaisin. Mie olen erityisen herkkä näille kuohujuomille. Viski oli muuten aivan mainiota 12 vuotista "Punarintaa", jota olen saanut maistaa kerran aikaisemminkin. Paikalla oli kolme pariskuntaa lapsineen isäntäpariskunnan lisäksi. Ilta oli niin lämmin, että olimme lähes koko illan pihalla. Kiitos, ystävät mukavasta illasta!

Tämä päivä on sitten mennyt vähän sordiinolla, enemmän kyllä väsymyksen kuin krapulan vuoksi. Kotona olimme puoli kahden maissa ja sitten oli vuorossa vaate-esittely. Tytär esitteli kaikki reissulta ostamansa vaatteet ja niitä ei ollut ihan vähän. Edullisia kauppoja oli kuitenkin tehnyt, monet puserot olivat maksaneet 3 euroa. Mie sain tuliaisiksi ihanan WWF:n pandalla koristellun valkoisen topin. Olen itsekin lähdössä Saksaan muutaman viikon päästä, toivottavasti siellä on vielä ale menossa. Uni maistui, paitsi tyttärelle, joka alkoi vielä innoissaan tutkimaan opiskelupapereitaan aamuyöstä.

Tänään pitkäaikaiset ystävämme Savosta tulevat meille ja menemme porukalla syömään ulos ravintolaan, jossa ainakin tähän mennessä olemme aina saaneet loistavaa ruokaa. Siitä sitten myöhemmin. Voitte arvata, että moponrengas vyötäröllä on edelleen tukevassa "ilmassa" ellei peräti kasvussa auton renkaaksi.

Ei kommentteja: