perjantai 13. heinäkuuta 2007

Vieraaksi pippaloihin

Ihanaa, on perjantai 13. päivä, palkkapäivä ja pippalopäivä. Olemme tänään menossa ystävillemme kylään pippaloihin. Kiva päästä herkuttelemaan muiden tekemillä ruuilla, itse on tullut laitettua aika monta ruokaa vieraille tänä kesänä ja nyt pääsemme valmiiseen pöytään. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, tarjoilut tulevat olemaan ensiluokkaisia.

Paluukyytikin juhlista on järjestyksessä. Tytär tulee ulkomailta, ottaa taksin alleen, ajelee juhlapaikalle ja illan lopuksi meidät kaikki kotiin. Tässä iässä on ylellistä, että meillä on jo oma "juoppokuski", joka hakee meitä juhlista, ettei tarvi olla kuivin suin...=) Viikko on ollut rankka töitten puolesta ja siksikin on ihanaa vietää iltaa hyvien ystävien seurassa. Heitä näemmekin aika harvoin muutoin, koska he ovat asuneet jo useamman vuoden ulkomailla. Perinteeksi on alkanut kuitenkin muodostua, että tapaamme kerran kesässä ja sitten yleensä uutena vuotena eli aikoina, jollolin he ovat käymässä Suomessa.

Kävin pesemässä työpölyt pois ja totesin, että reiät rintojen haavoissa yhtä lukuunottamatta ovat tällä hetkellä todellakin matalia. Ehkä umpeutuvatkin joskus viikon sisällä- toivon mukaan. Mutta en uskalla nielaista, ennen kuin tipahtaa. Niin monta kertaa olen jo joutunut pettymään.

Nyt lähden kaffelle, föönaan tukan kuivaksi ja alan katselemaan, mikä mahtuisi päälle ja olisi kesäisää ja sievää. Meikkaamiseen en viitsi käyttää aikaa, huulipunaa laitan vähän, siinäpä kevyt kesämeikki keski-ikäiselle naiselle. Ja eiku baanalle!

Ei kommentteja: