sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Vicki Lin voimahalaukset

Heipsan kurkkijat!Olen iloisesti otettu kukkakimpuista, joita olen saanut. Interflora on ollut nyt kovin työllistetty Blogistaniassa, niin miepäs annakin voimahalauksia seuraaville polkkaajille. Ilo on ollut molemminpuolista eli koen itse voimaantuneeni ja virkistyneeni näiden ihmisten kirjoituksista ja kuvista. Heistä on tullut minulle tärkeitä, vaikka ketään teistä ( Leneä lukuunottamatta) en ole tavannut reaalimaailmassa. En seuraa kovin montaa blogia, mutta niitä joita seuraan, seuraan kuin hai laivaa. Intensiivisesti ja hyvän ruoan toivossa. En ikävä kyllä osaa vieläkään tehdä noita suoralinkkejä tänne tekstiin, mutta sivupalkistani löydät osan näistä naisista ja hiedän blogeistaan.Katriina: Omenapuun alla oli ensimmäinen blogi, jota aloin seurata säännöllisesti. Eka muistoni on ihana kuva, jossa oli sieniä sormien välissä. Katriina kirjoittaa sekä päällä, että sydämellä. Kuvat ovat olleet upeita ja ei kun paranevat vaan. Katriina voisi olla mun isosisko, paljon elämässä kokenut nainen, joka ei ole antanut kyynisyyden vallata. Katriinalle voimahalaus klo 21.Noeijoo: Vähän K:n jälkeen varmaankin omenapuun kautta löytynyt aarre. Ihminen isolla i:llä. Uskomaton huumorintaju ja luovuus samassa paketissa. On osannut ottaa hyödyn irti hankalistakin elämäntilanteista ja vielä jakaa oivalluksiaan oivallisesti. Noeijoo on rohkea ottamaan esille vaikeitakin asioita. Hänelle laitoin voimahalauksen menemään klo 19.Lene: Kirjoittaa englanniksi ja aiheena käsitöiden lisäksi kaikki inhimilliseen elämään kuuluva. Hän osaa blogissaan (Dances with wool) tuoda tietäväksi myös suomalaisen kulttuurin kirjon ja hänellä on lukijoita ympäri maapalloa. Lene ottaa myös uskomattoman hyviä valokuvia. Hän on ylipäätänsä eka ihminen tuttavapiirissänii, jolta kuulin polkkaamisesta. Lenen tunnen myös reaalimaailmassa ja aina kun tapaamme, nautimme pitkistä keskusteluista ja ruoasta. Lenelle lähetän voimahalauksen klo 21.30.Irene - Pohojolaanen tasa-arvo: Uusin seurattavani. Siis nainen, jonka sanansäilä leikkaa ja erottaa luut ytimistä. Irenen tekstejä lukiessa saattaa lirahtaa pissat housuun, kun naurattaa niin paljon. Irenellä on taito kirjoittaa todella vakavista ja tosista asioista todella hauskasti. Hän on jo lisännyt mulle muutaman elinkuukauden (nauru pidentää ikää) Vaikka en kuohujuomista perustakaan, Irenen kanssa vetäsisin Elyseetä ja laulaisin virsiä kuntopyörää polkien. Voimahalaus Irenelle klo 22.Tässä vaiheessa näille lähtee. Muutama on tulollaan, mutta kontakti ei vielä ole niin vankka. Siis kymmentä ei edes löydy vielä, en edes seuraa niin monia blogia. Tähän saakka voimahalauksia on saanut vain tytär. Te olette mun blogiperhettä. Sisaria.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä laitoin sulle myös kunniamaininnan kukkien kera ja voit käydä nappaamassa sen blogistani! Vaikka olemme tunteneetkin vähän aikaa, niin olet tehnyt jo vaikutuksen...

Anonyymi kirjoitti...

Hei, pitkästä aikaa kävin lukemassa blogiasi sillä jonottelen parhaillaan rintojen pienennysleikkaukseen. Selasin tekstisi ihan alkumetreiltä asti ja uskon saaneeni hyvää infoa omaan tulevaan paranemisprosessiini. Toukokuusta asti olen jonotellut, mammografia käytynä joten eiköhän se kohta ole jo minun vuoroni. Oletko harkinnut ennen ja jälkeen kuvien laittamista ihan tosissasi vai oliko se vain hyvä huuli?? Onneksi näin niitä kuvia kun kävin kirurgin juttusilla mutta jos vaan uskallat niin täräytä meille kuvat malliksi! Itse ajattelin kyllä ottaa kuvat muistoksi ja eihän sitä tiedä vaikka paranemisprosessi synnyttäisi minussa uuden bloggaajan..

Anonyymi kirjoitti...

Voimahalaus myös sinulle päin lähteeeee nyt!

Lene kirjoitti...

Kiitos Vicki Li!

Vicki Li kirjoitti...

Heipsan A! Kyllä mie ihan oikeasti harkitsin niiden kuvien laittoa, mutta myös oikeasti kävi niin, että mun tytär poisti vahingossa ne ennen kuvat muistikortilta. Kun mulla on lopputarkastus kait toukokuussa, kysyn kirurgilta, voisiko hän lähettää mulle ne hänen ottamansa kuvat juuri ennen leikkausta. Löytyyhän multa toki jotain vanhoja bikinikuvia.Asia hautuu vuositarkastukseen mennessä.

Virpi P. kirjoitti...

Kiitos kunniasta ja kivasta kuvailusta!
Noita rintajuttujahan minäkin aluksi aloin lukemaan ja jäin sitten tänne koukkuun.

Irene kirjoitti...

Kiitos voimahalauksista Vicki Li! Ne tuntuu oikeen luis ja ytimis sakka. Niiren voimalla sitä jaksaa taas tallata tätä ajoottain takkuusta elämäntaivalta. Mua niin nauratti nua sun terävät huomiot mun harrastuksista. Elysee, kuntopyörä ja virrenveisuu. =oD c