sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Pajulle


Uinu paju pienoinen,nyt on talvi mailla,
on myös oksat koivujen vihreyttä vailla,
Kaiken peittää nietos, jää
kaukana on kevätsää,
Uinu hangen alla, ettei koske halla.
Ällös pelkää, että jäät hangen kylmään kehtoon,
auringon sä kerran näät luovan pälvet lehtoon,
kerran kevät sulle saa, pajunkissat puhkeaa
aurinko sun muistaa, pois se hangen suistaa








Laulu pajulle on yksi mun lempilauluja jo lapsuudesta saakka. Nyt on pajutkin sekaisin, kissat on jo puissa huomasin päiväkävelylläni. Ovat tehneet taas lähelle ihka uuden kävelytien metsään, sen varrella näkyi monenlaista. Kävelyltä tuoreita kuvia oudon valoilmiön (auringon) meitä helliessä.
Tässä olisi hyvä kuksapahka

Polku vei läpi jäisen kosteikon

4 kommenttia:

noeijoo kirjoitti...

Kauniit kuvat, pidän varsinkin noista tummataustaisista, herkkiä.

Hassua, tänne pyrytti taas kunnon talven, aamulla pitäisi kaivaa auto paksun nietoksen alta.

Irene kirjoitti...

Ihan tässä kuola valuu suupielistä, kun luin tuon Sipulin menyyn.=oD
Täytyypä poiketa jokukerta kun oon ansainnu kunnon päivällisen muuallakin, kuin kotona.
Tulin kertomaan sulle, että oon haastanu sun eräänlaiseen "helmensukellus" sessioon. Sun pitäis löytää ittestäs viisi helmen arvoista asiaa/ ominaisuutta ja kertoa sitten nämä ominaisuudet omalla lokillasi. =oD Terveisin Pohojalaanen tasa-arvo ja Irene.c

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mukava ajatus Salakarilta haastaa ns. "helmensukellus-sessioon". Mielenkiintoista nähdä mitkä ominaisuudet/asiat näit itsessäsi helminä.

Alanpa nyt vähän kehumaan. Ulkopuolisen silmin ja pitkäaikaisena vanhana tuttuna sanoisin, että minusta helmiäsi ovat sosiaalisuutesi ja musikaalisuutesi. Sinulla on loistava huumorintaju, innolla heittäydyt mukaan uusiin asioihin ja haluat kehittää itseäsi ja saada uusia kokemuksia. Ennen kaikkea äitinä olet minusta esimerkillinen. On ollut ihailtavaa seurata esimerkiksi keittiön pöytänne ääressä sinun ja tyttäresi välitöntä suhdetta - jos useammassa perheessä olisi asiat näin hyvin, maailma olisi paljon parempi paikka elää.

Vicki Li kirjoitti...

Punastelen täällä mielihyvästä Tisu 2,kiitos palautteesta.Juuri funtsasin, että pitäisi kysyä kanssaihmisiltä vähän tätä "helmipuolta".Olen tätä meemiä takalohkollani miettinyt päivän tuoksinassa ja huomasin, että nämä jutut ovat aikalailla myös arvosidonnaisia. Sukellan syvään ja alan listata ja muutkin minut "siviilissä" tuntevat voivat kommentoida.