perjantai 2. toukokuuta 2008

Väsynyt, mutta onnellinenOlen palannut reissulta kotia 3 tuntia sitten. Päässä kuhisee, niin kuin Kioton asemalla .Osin varmaan aikaerosta johtuen, muta vielä enemmän siksi, että sinne on tungettu elämyksiä kahden viikon ajan sellaiseen tahtiin, että käsittely vähän kestää.


Pienet faktat: reissu meni mainiosti.Ei sairastumisia, seura oli mukavaa ja säät suosivat. Kuvia tuli otettua 818, mutta siis siinä on vielä kaikki raakkaamatta.


Lähden nyt saunaan pesemään matkapölyt pois ja alan sitten varmaan tsiikaan noita kuvia. Pikkuhiljaa tänne alkaa tulla matkakertomusta ja havaintoja Japanista ja japanilaisista. Kuka uskaltaa ilmoittautua olleensa 15.000 kurkkija? Olisi ylläri tulossa.


Japani on pitkä ja vuoristoinen maa. Kirsikkapuut kukkivat vielä sillä täällä, vaikka paras sesonki oli mennyt viikkoa aikaisemmin. Opin, että kirsikkapuita on monia lajeja. Tässä kerrattu kirsikkapuu, jossa kukka on muhkea.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin kotiin ja hyvä kuulla että kaikki sujui hienosti!

Nojatuolimatkailija pohjoisesta odotteleekin malttamattomana Japanin kiertomatkan alkavan, eli taas yksi blogimaailman kiehtovuuksista kun pääsee siivellä kurkistamaan uusiin maaihin ja maailmoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Vicki!
Ihana kuulla että oli hyvä matka ja monen laiset kokemukset. Kuvat on hienot heti alusta alkaen. Kerrattukukkaisesta kirsikkapuusta en ollut kuullutkaan. Tuleekohan siihen paksummat hedelmätkin?
Kiinnostuneena jään odottamaan kaikkea mitä olet nähnyt ja kokenut.
Meri

Virpi P. kirjoitti...

Onneksi on paljon lisää kuvia tiedossa! Harva pääsee käymään Japanissa. Yksi paljon reissaava työtoverini ihastui viime kesänä ikihyviksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin.
Saunominen varmaan siirsi sielunkin nopeammin Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Mä varmaan pyörtyisin onnesta, jos näkisin joskus satoja kirsikkapuita kukkimassa - sitähän ne japanilaisetkin lähtevät katsomaan sankoin joukoin.

Tervetuloa takaisin! Kiva, että reissu meni hyvin.

Eevis kirjoitti...

Tervetuloa! Kunnioitettava saavutus - kolme tuntia kotona ja jo blogilla :) Ihastuttavia kuvia! Japanilaiset puutarhat ovat kerrassaan upeita... Yritän malttaa odotella lisääääää.

noeijoo kirjoitti...

Tervetuloa kotiin! On aina mukavampaa, kun kaikki sujuu hyvin reissussa. Kirsikkapuut ovat varmasti olleet upeita, japanilaisuuteen liittää tuollaisen hennon vaaleanpunaisen värin, mikä tulee kirsikkapuun kukista.

Anonyymi kirjoitti...

tervetuloa takaisin! aah, ihania matkakertomiksia kaukomailta runsain kuvituksin tiedossa. Herkkua!
Ihana tuo alin kirsikkakuvakin.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Vicki,

Onnitteut ja halaukset Siipalle !!! XXX

Mielenkiintoinen matka ja upeita kuvia.
Toivottavasti sushin hakureissu meni vähän rivakammin kuin HK ssa.!!!

Me vietimme Vappua sukulaisten kanssa Italiassa vauhdikkaassa tahdissa. Neljä yötä ja 5 paikkaa. Como,Firenze,Lucca,Pisa ja Milano.Eikö vaikutakkin kiinalaiselta matkailulta.

Kohotellaan maljoja viimeistään kesällä.

Rakkaudella
Kurret