torstai 17. heinäkuuta 2008

Alleille kyytiä

Siippa tähyilee kohti alkavaa lomaansa. Vihdoinkin se alkaa.


Heipsan kurkkijat! Siippa muistutti, että kannattaa postata, ennen kuin lähdemme reissuun. Tosi on, että siipan loma alkaa huomenna ja se tarkoittaa sitä, että nostamme kytkintä Espoossa ja kiertelemme ensin Suomessa Savonmualla ja lopuksi suuntaamme Uuteenkaupunkiin. Reissullamme tapaamme ystäviämme. Osa heistä on tuttuja jo viime vuosituhannelta ja muutama on sitten uudempikin tuttavuus. Uudessakaupungissa käymme Crusell-viikkoihin liittyvässä konsertissa: Lyhtyjen yö. Siellä esiintyy lauluyhtye Taiga, jota fanitamme täysillä. Jos olette siellä päin liikenteessä, niin tulkaa ihmeessä seuraamaan loistavaa konserttia. Mie heilun siinä lavan edessä ihan ekstaasissa :)

Olen tässä puuhaillut niin, että olemattomat hauikseni ovat kipeytyneet eli raahasin yhden astioita täynnä olevan laatikon tyttären vanhasta kämpästä autoon. Posliini on kyllä tosi painavaa kamaa. Tytärellä on uusi kämppä entistä pienempi ja siitä seurasi se, että, osa hänelle antamistani astioista palautui alkulähteille. Yhdet lautaset mie kyllä vein Kierrätyskeskukseen, kun ne oli ihan ehjät ja siistit, mutta olin vain kyllästynyt niitä kattelemaan. Kiitettävästi tytär on hävittänytkin tavaraa tässä muuton yhteydessä, vietiin UFF:n laatikkoon ainakin 3 muovikassillista vaatteita. Mun pitäisi tehdä sama juttu, eli karsia vaatevarastoni ja laittaa kierrätykseen kaikki ne, joita en ole pitänyt ainakaan vuoteen.Ainoat kellot, joita kattelemme lomalla


Olen asunut tässä asunnossa nyt 18 vuotta ja voi sitä kauhun päivää, jos joskus muutamme. Kaikenlaista on tullut kasattua nurkkiin. Meillähän oli aikomus, että muutamme Helsinkiin, kun tytär muuttaa kotoa. Tytär lähti vuosi sitten, mutta täällä me kökötetään ja nautimme tilasta aina muulloin paitsi siivouspäivinä. Olen asunut elämäni aikana 17 kodissa ja siinä on ne kaikki , jotka muistan. Ennen muistiani on vielä valokuvista tuttu ainakin yksi koti. Tässä asunnossa olen ollut ylivoimaisesti pisimmän ajan. Saattaa olla, että tästä kodista luopuminen ei olisikaan kovin helppoa. Mikäpäs meidän on tässä ollessa, kun tässä rapussa on hissikin. Mutta ei sitä tiedä, jos vaikka innostumme vielä kerran asunnon vaihdosta, siinä saisi samalla hävitettyä kaikenlaista kamaa. Sitä toivon, että tytär pysyy nyt tuossa kämpässään jonkun aikaa, sillä nämä muutot työllistävät koko porukkaa.

Blogistaniassa on hiljaista, Suomi on heinäkuussa kiinni. Onneksi muutama ihminen kuitenkin postaa, ettei tarvi ihan turhaan käydä kuikuilemassa. Kyllä miekin hiljenen nyt alkavien reissujen ajaksi, ellei sitten onnistu hyvän yhteyden luominen Itävallasta. Pelottaa reissu, kun olen ihan rapakunnossa, meinasi eilen henki loppua, kun kävelin tyttären kämpillä portaita 7. kerrokseen. Hiki lensi kans. Kokemuksesta tiedän, etä eka vaellusviikko on raskas, mutta jo toinen on ihan nautinnollinen. Kunto kasvaa siellä nopsaa.


Wautsi, kohta täyttyy 20.000 vierailijan raja. Jos olet hän, eli 20.000. kurkkija ja ilmoittaudut, Sinut palkitaan yllätyslahjalla Itävallasta. Pistäpä kommenttilaatikkoon sähköpostiosoitteesi, niin otan yhteyttä, kun palaan kotosalle.

Näihin tunnelmiin.15 kommenttia:

meri kirjoitti...

Hyvää lomaa, Vicki ja nautinnollista Itävallan reissua. Eikö sen vaeltamisen voi aloittaa vähän rauhallisemmin, ettei ihan paikat kipeydy?
Minun suunnittelemani lomareissu keskimmäisen kanssa taitaa supistua Tallinnan käynniksi, nyt kun ei halpoja äkkilähtöjä löydykään huonojen kelien takia.

noeijoo kirjoitti...

Hiljaista on. Hyvää lomaa ja mukavia reissuja!

Monessa kodissa olet sinäkin asunut, sama luku mulla. Ehkä vielä pari muuttoa, joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Vicki Li !
Tervetulloo vuan Savonmualle kylläillemmää. Voip olla että törmätään tai voip olla törmeemättäkkii, suop nähhä. No, torillahan työ käyttä kumminkii ja siellä varmaan moni muukkii käyp.....

HYVÄÄ LOMAA sinulle ja siipalle.
terv. O.

Sooloilija kirjoitti...

Oikein nautinnollista, rentoa ja aktiivistakin lomaa teille molemmille! Nauttikaa elämästä!
Täällä postauksia odotellaan, ja välillä käydään kurkkimassa, että 'jokohan..'.

Sulla ei ole vissiin laskuria näkyvillä, vai onko, nyt en yhtäkkiä muista. Oho, onpas kovasti kävijöitä, onnea siitä!

Sooloilija kirjoitti...

Muistissa ei mitään vikaa, ainoa vaan, että se on aika lyhyt eli onhan sulla kävijälaskuri näkösällä...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla pisin aika yhyres kodis on ollu 20-vuotta. Mollahan Anonyymin kans molemmat perhehistä, missä muutettihin tiuhahan tahtihin. Siitä johtuen mollahan aina pyritty asumahan jokaases kodissamma niin pitkään, kun son ollu maharollista.Tuosta kodista, missä asuumma 20-vuotta, muutimma keskustahan, kun lapset muutti pois kotua. Muuttopäivänä Anonyymi itki, kun katteltihin viimeesen kerran paikat ja sulijettihin ovi peräsnämmä. Mä ajattelin, notta ompa kumma, kun mua ei itketä yhtään, mutta ihimettelin etuajas, koska mulla itku tuli vuorokauren viiveellä, eikä siitä meinannu loppua tulla.
Hyvää ja antoosaa lomaa sulle ja siipalle.<3 Terv. Irene

Virpi P. kirjoitti...

Ai te lähdette taas vaeltamaan, reippaat ihmiset! Toivottavasti tulee hyvä reissu, kuvia odotellaan.

Minä en usko, että me muutetaan ikinä, kun on asuttu koko avioliitto nykyisessä. Päästiin onnekkaasti jo alussa kiinni isoon, lapset syntyi ja lähti ja nyt nautitaan tilasta. Ei ihme, että olen niin vaihtelunhaluinen muilla elämänalueilla.

Reimukasta ja rentouttavaa lomaa, Vicki Li!

Anonyymi kirjoitti...

Olette varmaan jo kiitämässä halki Suomen, mutta toivottelen hauskaa ja vähäsateista matkantekoa!

Anonyymi kirjoitti...

Miekin vasta nyt ehdin kurkkailemaan tänne eli olette jo ties missä!

Minä olen myös asunut 17 asunnossa elämäni aikana, koti Maalla on se koti, jossa olen pisimpään asunut.lähes 20 vuotta.

Alussa uskoin, etten ikinä osaa sieltä lähteä, mutta toisinpa kävi.Lpulinen tavaroiden siirto (ja jako) on syksyllä edessä.

Mutta nauti siipan kanssa reissaamista ja lomatunnelmista!
Mukavan vaihtelevilta tuntuvat lomasuunnitelmasi!

Minäkin aloitin juuri loman, mutta ensimmäisinä kolmena viikkona pysyn maisemissa ja vasta viimeisellä lomaviikolla lähden reissuun.Joten minä ainakin olen blogimaailman äänessä olijoita ,ainakin silloin tällöin.

Anonyymi kirjoitti...

Mullon sulle postia lokillani. Käy hakemas pois, kun eherit. Terv. Irene

ipi kirjoitti...

Hih :) minusta tuli tietokone vian takia 20.000 vierailija. Tulin nimittäin sivullesi 19 999 kävijänä. Kone tilttasi ja kun päivitin sivua laskurisi laski minut uudelleen..

Eksyin tänne Pilviharson kautta, joka on myös ihan uusi blogituttavuus. Tulen varmasti uudelleenkin käymään :)

Aurinkoista lomaa & loppukesää!

TuuliS kirjoitti...

Tunnustusta blogissani!

Vicki Li kirjoitti...

Heippa Ipi, hauska tutustua! Sulle tulee Itävallasta pieni ylläri, kun laitat osoitteesi mun sähköpostiin : futurevicki@gmail.com
Olen nyt vain kipaisemassa kotona kotimaan lomakierroksen jälkeen. Pyykkikone laulaa ja aamulla on lähtö. Palaan asioihin 13.8. jälkeen.
Tuulis-kiitos tunnustuksesta!

Anonyymi kirjoitti...

jokohan siellä ollaan kotiuduttu? Täällä jo odotellaan lomakertomuksia =)

T: Minävain

Virpi P. kirjoitti...

Onko sullekin käynyt niin loman jälkeen, ettei tee mieli aloittaa blogiriippuvuutta uudelleen, kun on juuri parantunut?