keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Mieluisa huomionosoitus


Maaretta Kaamosvalosta ilahdutti minua jo aamusta myöntämällä tällaisen pränikän. Sain tässä taas harjoitella, että osaisin napata kuvan, tallentaa sen omiin tiedostoihin ja liittää sen taas omaan blogiini. EN todellakaan ole kovin näppärä tässä hommassa..sanoisinko, että menee yrityksen ja erehdyksen tietä. Niin kuin moni muukin asia tässä elämässä. Mutta tässä pysti seisoopi nyt ja lähettelen etiäpäin jo vanhoille tutuilleni ja tulee eräs mulle uusikin matkaan. Tämä oli nyt ehkä helepompi saada, kun Maaretta laittoi etusijalle pohjoisessa syntyneet.Niihin toki kuulun, vaikka elämäni onkin jo 25 vuotta ollut täällä etelässä. Juuristaan ihminen ei pääse ei tarttekaan.

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen .5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä Minä haluan jakaa pränikän etiäpäin:

Pohojalaasen tasa-arvon Irenelle, joka jaksaa naurattaa mehevällä kielenkäytöllään ja elämällään, josta sattumuksia ei puutu. Sitä paisti Irenen myötä tutustuu pikkuhilijaa koko sukuun, joka on täynnänsä virtuooseja. Käykää ihmeessä kattomassa, jos ette Ireneä ennestään tunne. Irenen kirjoitustyyli on ihan vertaansa vailla: tiukkaa asiaa niin hupasassa kääreessä, että pikkareitten kastuminen on lähellä.

Saanelille Oma napa paras napa- blogista. Saanelia käyn seuraamassa salaa... ja nautin siitä tarkkanäköisyydestä, jolla hän kuvailee elämää ja ihmisiä. Saanelin blogia olen seuranut vasta jonkin aikaa, mutta jatkan.

Sooloilijalle, joka johdattaa elokuvien maailmaan, joka on meitsille aika outo alue. On mielenkiintoista itsekin lukea välillä ittellensä vieraammasta alueesta.

Eickalle, joka on mun ottopikkusisareni. Vähän nuorempi minua, mutta paljon viisaampi. Eicka uskaltaa käydä prosessejaan ja on valtavan luova.

Katriinalle, joka on ottoisosiskoni Keski-Suomesta. Katriinan kuvat on kadehdittavan hienoja ja tarina aina vahvasti eletyn makuista, omassa elämässä testattua. Kiitos.

On niitä muitakin mielenkiintoisia ja seurattavia blogeja. Olen sitä mieltä, että joka polkkaa vähintään vuoden vähintään 4 kertaa kuussa on pränikän ansainnut. Tämä mielenkiintoinen harrastus vie nimittäin aikaa ja pakottaa harmaat aivosolut töihin säännöllisesti. Elämää on aina vähän katseltava sillä silmällä, että saisko tuosta jutun poikasta Blogistaniaan. Muuten, kuulin mielenkiintoisesn puhelun tänään bussissa. Takanani istui äänestä päätellen nuori nainen, joka soitti kännykällä ystävättärelleen, aloittaen puhelun: "Et arvaa, kenen vierestä heräsin tänä aamuna..." Mun ei ole tarvinnut esittää tuota kysymystä varmaan ikinä. Vähäks käy kateeksi ;)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille polkkaajille!

8 kommenttia:

Virpi P. kirjoitti...

Kiitos Vicki Li, ottosiskoni Etelä-Suomesta! Komia renikka.
Mullakin käy joskus kateeksi nuoria naisia, hetken. Olihan meilläkin vapaus joskus, mutta siitä on niin kauan, ettei enää muista.

Sooloilija kirjoitti...

Ihanaa, kiitos,on todella ihana saada tällainen tunnustus sinulta!!
Uusiin aiheisiin on jännä tutustua, huomata kuinka intohimoisesti kirjoittaja omaan aiheeseensa suhtautuu.

noeijoo kirjoitti...

Kiitosta pukkaa ottopikkusiskolta. Aikamoiset perustelut, mutta siskoltahan voi odottaa mitä tahansa..

Olet muuten palkintosi ansainnut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Vicki Li <3 Tämä oli jo kolomas huomionosoitus, jonka sain nyt sulta. oon ihan liikutettu ja paneurun linkityshommihin viikonloppuna, kun Anonyymi ja Spurttis lähtöö Espoosehen viettämähän Hulluveijuhulaa. Pieni I ei voi ny tulla meille, kun sen eno Kuopus on muuttanu sen ja sen äireen luokse siksiaikaa, enneku lähtöö Thaimaahan. IRENE

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti! Olen oikein otettu ja laitoin sitä jo etiäpäinkin, mutta arvaa vaan muistinko linkittää sitä kuvaa minnekään :s

Toivottavasti minua ei tämän takia aamunkoitteessa ammuta.

Oikein ihanaa lokakuun loppua ja marraskuun (!!!!) alkua: )

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy! Jäin ilman pystiä Vicki-siskolta - kyllä nyt minun täytyy ryhdistäytyä ja alkaa taas kirjoittamaan ja kommentoimaan täällä niinkuin ihmiset ainakin. Muutenhan unohdun ihan kokonaan!
Meri

Vicki Li kirjoitti...

Näin on, Meri!Elä sie pystejä sure, (otto)siskot on tärkimpiä. Mutta totta tietenkin, että sulla on nyt selkeesti ollet muut jutut elämässä pinnalla. Ja ajatellaanpas postiivisesti: pystejä tuli perheeseen tukuittain. Kaikki yhden, yksi kaikkien puolesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Vicki, saat ehkä Merin aktivoitumaan. ;D (ei paineita, ei)

eicka