tiistai 25. marraskuuta 2008

Lumesta sekaisin aamulla 25.11.

Heräsin 6.45. Söin aamupalan: teetä ja leipää aladobin kera. Kävin suihkussa.Puin . Ryntäsin ulos kameran kanssa ja tältä siellä näytti:

En ole pitkään aikaan ottanut kuvia yösäädöllä ja unohdin, että valotusaika on pitkä

Roskiksella oli tunnelmaa kuin Lapissa

Koululaiset matkalla lähikouluun

Rannassa

Katu vie rantaan

Kuuset ovat vuosien saatossa kasvaneet

Jopa talojen väleissä on kivat näkymät

Näihin tunnelmiin ja kuviin päätän tänä lumisena aamuna raporttini täältä Espoosta. On hyvä jatkaa päivän touhuja. Nyt lähen kahavile. Voimaantukaa lumesta.

14 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Upeita, ja niin jouluisen talvisia kuvia. Teillä on enemmän lunta tällä hetkellä kuin meillä täällä Oulussa.
(Minäkin kirjoitin tänä aamuna lumesta erään tarinan.. Kuva oli kylläkin viime vuodelta kun ei jaksa pukea ja lähteä lunta kuvaamaan..).

Ja minäkin tässä hörpin aamukahvia. Mukavaa päivää sinne päin!

Celia kirjoitti...

Ensimmäinen kuvasi oli erityisen riemukas. Siinä välittyi innostuksesi kuvaamiseen. :)

Lunta on tosiaankin tullut ihan kivasti. Tykkäsin kuvakulmistasi.

Virpi P. kirjoitti...

Siellä näytti kivalta! Hyvä idea lähteä aamulla heti kuvailemaan, varsinkin lumisateessa. Katulamppujen keltainen sinisessä hetkessä on kauneimpia kaupunkinäkymiä!

meri kirjoitti...

Joulukortteja! Kerrassaan ihania ja tunnelmallisia kuvia. Ei uskoisi, että pääkaupunkiseudulla marraskuussa voi olla noin kaunista.

noeijoo kirjoitti...

Ihanaa! Myös kuin Keski-Euroopan luminen jouluylläri. Lapsilla on hauskaa, mutta kyllä mun riemu potkurin esille otosta oli kans aika lapsellista. Kuljetaanko muuten Espoossa potkurilla, kukaan?

Vicki Li kirjoitti...

Kyllä kannatti kuvata aamulla, nyt pukkaa jo loskaa.

Eicka- en ole edes nähnyt potkuria vuosikausiin.Vaikka kyllähän tuolla pohjois Espoossa voisi varmaan potkutella. Suolaavat tiet mömmöksi.Kyllä miekin oisin riemuissani, jos vielä joskus saisin potkurin alle.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllon hianot ja jouluuset tunnelmat sielä teillä. Mutta huomenna non jo luvannehet vesisaretta, notta se siitä joulutunnelmasta. =oD

IRENE

Vicki Li kirjoitti...

Kiitokset mukavista kommenteista. Itte tykkään ehkä eniten tuosta ylimmästä epäonnistuneesta kuvasta, joka on kuin unenomainen maalaus kotikadultani. Tuonko sais isona seinälleen. Heilutin siinä kameraa aika rajusti, kun en tosiaan muistanut sitä pitkää valotusaikaa yösäädöllä.Onneksi en ehtinyt heti poistamaan "epäonnistunutta" otosta. Kuvaa hyvin fiilistäni: heilahtanut ja epäonnistunut, mutta värit on kirkkaat.

Anonyymi kirjoitti...

No onhan minun myönnettävä että kauniita on. Minua kyllä miellytti eniten tuo eka : ) Se on KAUNIS!

Loskaa on jo ja ilmeisesti lisää tulee, joten heittäkäämme hetkeksi ainakin hyvästi tuotteelle valkoiselle. On aivan kohta mustaa mössöä.

Zabbadabbaduu, kohta on perstai!! : ) Olemme niin täpinöissämme!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että joku muukin on sekaisin lumesta :)
Ihania kuvia.
Nautitaan nyt kun sitä edes vähän aikaa on :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaude vau mitä kuvia! Kertakaikkisen ihania. Nyt kannattaakin nauttia niin pitkään kuin suinkin voi, plussa-asteita ja vesisadetta tiedossa :(
Niin, ja ei kannata liukastua ;-)

Olivia kirjoitti...

Mitäpä tuohon enää lisätä, mahtavia maisemia.
Meillä ei ole vielä päästy noin talvisiin tunnelmiin. Hieman on lunta, mutta puut paljaana.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lumikuvia. Nyt tuo lumisuus on kuin muisto vain ainakin meillä Kirkkonummella ja pari päivää sitten oli 20-30 senttiä lunta. Nopeasti nuo säät muuttuvat. Jouluksi saisi taas sataa lunta. Onhan siitä paljon riemua monille. Omaa liikkumistani se tosin häiritsee tuon huonon tasapainon takia. T Marja-Leena

Vicki Li kirjoitti...

Heippa Marja-Leena! Hauskaa, että olet käynyt vierailulla. Asutkin jossain aika lähellä Kirkkonummella. Nyt on sitten lumi lähes muisto vaan. Mun siskoni sai vaikean aivoverenvuodon syyskuun lopulla ja on siitä pikkuhiljaa toipumassa (ihme!!) Itse odottelen pääsyä pään kuvaukseen. Siinä etsitään mahd. aneurysmia .