lauantai 6. kesäkuuta 2009

Uudet pokatMulla on uudet pokat. Sain könttäkauppaan moniteho-, luku-, ja aurinkolasit vahvuuksilla hintaan 425€. Olo on kylläkin kuin Pelle Hermannilla. Uudet pokat tuntuvat niin isoilta minien jälkeen , mutta kyllä näkyvyys parani. Hitto vieköön, maailma suorastaan rynnii päälleni. Totta kun puhutaan, niin vahvuuskin lisääntyi +1 verran.


Näkyväistä viikonloppua kaikille kurkkijoille!

Lissäys. Tässä siis vanhat pokat vertailun vuoksi. Katsoin useimmiten yli linssien, kun ne oli niin kapeat. Oli kiva lepuuttaa silmiään, kun näki vain sumeasti. Nyt tuntuu informaatiota tulevan ähkyyn asti silmien kautta. Näkee kaiken niin selvästi ja päällekäyvästi. Huh.

8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Hyvännäköiset on! Minäkin haaveilen uusista kun en tahdo enää nähdä entisillä. Ja aurinkolasitkin pitäisi saada. Nykyään kauppaavat näitä könttäjuttuja.
'Ennen vanhaan' kun ostettiin lasit niin se oli kallista ja totista touhua. Laseja uusittiin harvoin eikä niitä koskaan ois monia yhdellä kerralla hankittu. Ajat on muuttuneet, hyvä niin.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla aika lailla samanlaiset kuin mulla, eli kivannäköiset 8D

Hyvä ostos, ei paha hinta kaikkineen mitä siihen sisältyi.

-eikka

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hyvännäköiset - katselin väriä että onko ne hieman vaaleanpunertavat vai heijastuuko se jostakin? Aika hyvännäköinen tuo rillien takanakin oleva!
Meri

Vicki Li kirjoitti...

Kiitos-kiitos kannustuksesta, kun en ole oikein vielä sinut näiden lasien kanssa.
Nämä on jännän väriset, sanoisin , että hopean ja vaalean liilan välistä on väri. Aisat ovat läikikkäästi valko-tummaliilat.
Meri- katsoin juuri, että yläluomeni roikkuvat ikävästi, mutta ei tässä vielä J.Virolaista muistuteta. Mie alan leipoon pullaa, kun tärkeitä vieraita on tulossa torstaina. Muistuttakaa ysävällisesti, jos pullaa ei missään näy, sillä olen unohtanut ne pakkaseen siinä tapauksessa. Horisko kun olen.

irene kirjoitti...

Kaunihit klasit oot hankkinu. Saanko kysyä, missä liikkees teit nuan erulliset kaupat? Mullon suht uuret klasit, muttoon ajatellu hankkia toiset varaklasiiksi, kun mulle kävi viimeeksi niin ohoraasesti, jotta vanhat meni rikki ja jouruun olemahan sokkona parin viikon aijjaan. Päätin, jotta son viimoonen kerta, kun näjen yksien klasien turvin.

Virpi P. kirjoitti...

Reippaan näköiset pokat, on ilo nähdä kunnolla! Luulen että hormonitasojen muutos vaikuttaa näönkin muutoksiin, tai sitten se on tää saamari ikä, joka huonontaa kaikkea muutakin.
Monitehoista huolimatta pitää silti usein ottaa rillit pois, kun haluan nähdä oikein tarkasti jotain lähelle.

Vicki Li kirjoitti...

Hommasin jo toiset lasit Eyenistä Isosta Ompusta. niillä on kyllä muutama liike muuallakin Suomessa. halvimmillaan saman satsin olisi saanut 325 € (monitehot, lukulasit ja aurinkolasit vahvuuksilla) , mutta otin hiukka paremmat linssit, jossa kuulema saadaan lukualue isommaksi. Ennen kaikkea siellä on hitsin hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Linssit hiotaan Suomessa.

Olivia kirjoitti...

Rillien hankinta on aina TOSI rasittavaa puuhaa. Sen vuoksi (ja tietenkin bubjetti ) sinnittelen aina viimeiseen asti vanhoilla. Nytkin tarvitsisin jo uudet.
Edullisesti olet saanut ja hyvännäköisetkin ovat.
Joo, minäkin katselen usein ylitse, etenkin kun hyvin tarkkaan haluan nähdä jotain. Näiden minunkin rillien lukualue on vähän liian kapea.Pitäis vaan mennä taas katselemaan ja lämmitellä itseään ajatuksella, jospa ne taas löytyisikin vielä mullekin.