keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Hyvien uutisten päivä

Töitten jälkeen siivottiin kotona. Eipä ole enää paikat kondiksessa, kun äippä on päivät töissä. Huushollin siivouksessa meni toista tuntia ja lopuksi teimme retken roskikselle, jonne veimme pari pussia sekajätettä, yhden kassillisen lehtiä ja yhden kassillisen lasitavaraa. Lasitavara tyhjennettiin lähellä olevaan lasinkeräyspisteeseen. Yllättävän paljon tulee lasipurkkeja ainakin meidän huushollista, vähintään joka toinen viikko saan viedä muovipussillisen keräysastiaan.

Tämä päivä oli hyvien uutisten päivä, eli saimme välittää tyttärelle ulkomaille tiedon, että hän sai opiskelupaikan sinne, minne eniten halusi. Hakijoita oli alussa ollut noin 1300, joista osa pääsi toiseen vaiheeseen ja sisälle otettiin sata onnellista. Äippä ja iskä ovat ylpeitä ja onnellisia asiasta. Onnelliselta vaikutti tytärkin puhelimessa. Itse asiassa hän haki kaiken kaikkiaan viiteen paikkaan ja neljään niistä pääsi sisälle, mutta ykköstoive on aina ykköstoive. Nyt vaan toivotaan, että löytyy vähitellen oma kämppäkin opiskelijalle.

Kävimme saunassa ja hoitelin tisukoita sen jälkeen. Yhä on vasemmassa rinnassa reikiä noin 5 siinä tikkuosassa, mutta näyttäisi, että ne ovat vähän mataloituneet ja ompeleita ei ole tullut ulos ainakaan pariin vuorokauteen. Tänään oli taas yksi konkari vastannut suomi 24 keskustelupalstalle asiallisen kommentin näistä reikä jutuista. Eli että saattaa olla niinkin, että omat kudokset hylkivät näitä "itsestäänsulavia" ompeleita. Tosin se tuntuu kummalliselta, että ilmiö on selvästi pahempi vasemmassa rinnassa. Luulisi ainakin, että samoja aineita on käytetty molempiin rintoihin. Leikkauskertomuksen mukaan vasen rinta on tehty toisena ja sen ompeleet ovat silmilläkin katsottuna vähän roisimmat- olisko tullut kiire tai väsy? Ihmisiä ovat plastiikkakirurgitkin. Luin tuosta leikkauskertomuksesta senkin, että on käytetty Vicryliä ja Monocryliä haavan sulkemiseen. Nuo ovat ilmeisesti ne ompeleitten nimet?? Ihan hebreaa nuo aineet meikäläiselle.

Se on juhlan paikka, kun on eka vuorokausi niin, ettei yksikään reikä aukea. Jos näitä on vielä ennen lomamatkalle lähtöä, varaan kyllä haavahoitajalle Jorviin ajan ja hän saa katsoa, mitä asialle olisi tehtävissä.

Ei kommentteja: