tiistai 10. heinäkuuta 2007

Konsertteja ja tekniikkaa

Työ vaatii veronsa, joka päivä ei jaksa kirjoittaa. Vielä on edessä 13 työpäivää ennen kesälomaa, eiköhän se mene. Paitsi työ, tänään väsytti eilinen valvominen. Olimme kotona vasta noin puolen yön aikoihin, koska aloitimme "konserttikesämme" Hatrwall Areenalla Whon keikalla. The Who ei sanonut mulle paljon mitään etukäteen, eikä juuri jälkeenpäinkään. Ihan ok musiikkia, mutta ei koskettanut parkkiintuneita korviani. Tai jos ollaan tarkkoja. kosketti korviani (kovat volyymit) mutta sydän jäi koskettamatta. Show oli ajoittain ihan hieno ja mielenkiintoista on aina katsella muuta yleisöä. Jotkut olivat tosi sfääreissä suosikkiaan kuunnellessaan.

Ainoa konsertti, jossa mie muistan olleeni tosi sfääreissä, oli John Fogertyn eka konsertti Suomessa vuosia sitten ja eka ja alkuperäinen "Mestarit lavalla "konsertti. Muita mieleenpainuneita syystä tai toisesta ovat Erik Claptonin ja Cherin konsertti. Claptonin musiikkianti oli ehkä parasta, mitä live konserteissa olen kuullut.Cheriä kävin kuuntelemassa juuri siinä 40-vuotis päiväni tienoilla ja kyllä oli eukossa virtaa vaikka muille jakaa. Vaihtoi vaatteetkin ainakin 7 kertaa shown aikana, siis elämystä riitti kaikille aisteille. You 2 taisi olla eka iso stara Stadikalla, olipahan show...muistan vielä sen jättiläissitruunan.

Kotimaisista artisteista J. Karjalaista on aina ilo käydä kuuntelemassa varsinki Tavastialla, kun jengi osaa laulutkin ulkoa. Eppu Normaali oli loistava. Maaritia käyn kuuntelemassa suht säännöllisesti ja tietenkin Jorma Kääriäistä joko Agentsilla tai ilman. Elämys on riippuvainen aina myös konserttiseurasta ja päihtymyksen asteesta :)

Sijoitettiin siipan kanssa uuteen digikameraan. Nyt pitäisi sitten alkaa opettelemaan tämän uuden käyttöä, se on aina rasittava vaihe, sillä en ole tekniikan ihmelapsi. Kamerakierrokset vaan nopeutuvat, nyt jo muutaman vuoden vanha digikamera on auttamattoman vanhanaikainen. Saattaapi olla, että seuraavat tänne ilmestyvät kuvat ovat sitten jo uudella kameralla otettuja ja toivottavasti tarkempia.

Tisuosasto on tältä päivältä tsekkaamatta aamun jälkeen. Reikiä edelleen on, mutta pariin päivään ei ole enää tullut ompeleitten pätkiä. Se saattaa olla hyvä merkki. Uiminen edelleen houkuttaa, mutta pakko on odottaa vieläkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

........